Növekvő Amore

2007-01-02  Halesz
Egy év alatt megduplázta tagjai számát az Alfa Amore. Íme egy kis statisztika és összegzés a 2006-os esztendőről.
Hírek >> 2007  

Tavaly januárban 639-en, most pedig már 1160-an vagyunk, azaz csaknem duplájára nőtt az Alfa Amore tagjainak száma az elmúlt egy évben.

A "csaknem" szócska egyébként értelmét is vesztené, ha decemberben nem zártuk volna ki jópár tagunkat amiatt, mert többszöri felszólítás ellenére sem töltötték ki adatlapjukat rendesen. (a tagok ellenőrzése jelenleg is folyamatban van).

A 2006-os év többszörösen is a legek esztendeje volt az Alfa Amorén. Idén tartottuk a legtöbb Alfás találkozót, idén többször is egymillió felett volt az oldalletöltésünk és idén volt a legtöbb vita is az oldal tagjai között :)

EGY KIS STATISZTIKA

Kezdjük a statisztikákkal. Idén több, a használhatóságot és a közösségi jelleg erősítését célzó fejlesztés is történt, amely jótékony hatással volt az oldalletöltésekre is.

Ezek egyike volt a "kedvenceim" menüpont bevezetése, ahol megjelölhetitek kedvenc tagjaitokat és legkedvesebb topicjaitokat. Mindennek elsősorban az volt a célja, hogy egy oldalról rögtön elérhessétek azokat, akikkel rendszeresen tartjátok a kapcsolatot.

Ugyancsak oldalletöltés serkentő volt a "statisztika" funkció bevezetése is, amely segítségével nyomon tudjátok követni, kik látogatták meg utoljára adatlapotokat.

Mindezek és a megduplázódott taglétszám eredménye, hogy 2006 márciusában először elértük az egymilliós oldalletöltést!

Ez abszolút rekord volt a 2004 áprilisa óta működő Alfa Amore életében, hiszen azelőtt 4-500 ezres oldalletöltések voltak a jellemzők. Március után már nem is nagyon sikerült az egymillió alá "esni", csak a június-július volt gyengébb, de ebben a két nyári hónapban sem csökkent 900 ezer alá az oldalletöltések száma!

Október volt a legerősebb, ekkor 1.327.914 oldalletöltést regisztrálunk, ezt azóta még nem sikerült megdönteni :)

De bízunk abban, hogy ez rövidesen sikerül, amint elindul az Alfa Amore új verziója. A teljesen megújuló site sok újdonságot kínál majd. Minden részletet nem kívánunk elárulni, de aki figyelmesen olvassa a site fejlesztés topicot, az már tudja, hogy az egyik legjobban várt fejlesztés az lesz, hogy mindenki blogot vezethet majd autójáról.

FEJLESZTÉSEK 2007-BEN

Ami talán a legnagyobb érdekesség, hogy rövidesen angolul is elérhető lesz az Alfa Amore. A www.alfaamore.com cím természetesen már él, és reméljük, hogy nagyon gyorsan legalább annyi tagunk is lesz külföldről, mint itthonról. A nemzetközi törekvésünket az indokolta, hogy sehol nem találtunk az Alfa Amoréhoz hasonló közösségi site-ot. Sok-sok kisebb oldal van, de olyan, mint az amore, nincs sehol...

Reméljük, hogy az európai Alfásokon kívül eljutunk majd a tengerentúli közösségekhez is (USA, Japán, stb.), és ők is úgy érzik majd, hogy érdemes az Alfa Amorén is megmutatni magukat.

És hogy mikor indul az új Alfa Amore? Hát még idén :))) Na jó, viccet félretéve, tényleg ezerrel dolgozunk rajta, de mi sem gondoltuk volna, hogy ennyi meló lesz vele. Szóval igyekszünk! :) Az egészen biztos, hogy az esztergomi találkozóra már az új site-on jelentkezhettek :D

Ugyancsak célunk, hogy a mostaninál sokkal magazinosabb jellegűvé tegyük az Amorét, így még több hír és teszt vár majd Rátok! Szeretnénk benneteket első kézből informálni a legfontosabb alfás és olaszautós történésekről!

LEGNAGYOBB ALFÁS TALÁLKOZÓ MÁR MEGINT?  

Szinte már biztos, hogy a VII. Esztergomi Alfa Romeo Találkozó március 31-én lesz, és az is, hogy idén is sokkal többen leszünk, mint tavasszal. Viszont el fogunk férni, hiszen elkészült az új parkoló a Bazilika mellett-alatt. A találkozó viszont nem fog véget érni délután 6-kor, szóval úgy tervezzetek, hogy érdemes lesz estére is maradni! :) Erről azonban többet nem árulhatunk még el...

A többi találkozóról egyelőre nem írunk, mert még csak tervezzük őket, de lehet, hogy megint lesz egy közös rendezvényünk a Hondásokkal!

Töltsd le az Alfa Amore képes
összefoglalóját
2006-ról! :)
Készítette M-GEGE.

Az idei évvel kapcsolatos ötleteket, kéréseket és véleményeket várjuk az info@alfaamore.hu címen, vagy az alábbi topicokban!

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Halesz