Alfa Romeo a Frankfurti Autókiállításon

2013-09-02  Tedi
Felfrissített Giuliettával és MiTóval, valamint a 4C-vel várja a látogatókat az Alfa Romeo a jövő csütörtökön induló Frankfurti Autókiállításon.
Hírek >> 2013  

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Giulietta megkapta az új, felülről nyitott króm keretet a hűtőrácson, illetve kapott némi csillogó anyagot a ködlámpa kerete is. A beltérben többféle színű műszerfalbetét közül is választani lehet, és most már a Uconnect érintőképernyős egérmoziját lehet bámulni és/vagy nyomkodni.

Ezen kívül új felnik és három új szín (Moonlight Pearl, Anodizzato kék és bronz) is rendelhetővé vált. Az autót októbertől kezdik árusítani Európában.
A motortérben is akad némi változás: a 2 literes JTDM-2 motor mostantól 150 lóerős változatban lesz elérhető.

Kapott némi frissítést a MiTo is, az alsó-közepes modell hűtőrácsát is újrarajzolták, valamint rendelhetővé vált anthracite szürke színben és füstszínű első lámpabetéttel. A beltérben négy új kárpitozás is elérhető, valmaint három új műszerfalbetét is készült.

Ezen kívül az Alfa Romeo természetesen kiállítja a szériaérett 4C-t is a németországi autómustrán, de új információk megjelenésére nem lehet számítani.

Az újításokról a Facebook-os képgalériánkban találtok nagyfelbontású képeket.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Giulietta

Az utolsó 3 hozzászólás:

mesa2024-06-14 11:38:09 // 13241
Kösz. Ugyanez a kép van a magyarban ezen sem látszik, hogy melyik az A és melyik a B, csak a nagyított gombokon
pettinke2024-06-13 15:29:04 // 13240
mesa2024-06-12 21:47:41 // 13239
Valaki el tudja magyarázni a tetőablak resetelés pontos menetét?

A kézikönyv valami rosszul fordított, az ábrák sem látszanak, hogy melyik gomb az A és melyik a B :-)
Egyszer sikerül régebbent, de már elfelejtettem... Most azt próbáltam legutóbb, hogy a nyitó gombot folyamatosan nyomva tartottam ameddig teljesen hátra ment, de nem resetelte le