Alfa Romeo a Frankfurti Autókiállításon

2013-09-02  Tedi
Felfrissített Giuliettával és MiTóval, valamint a 4C-vel várja a látogatókat az Alfa Romeo a jövő csütörtökön induló Frankfurti Autókiállításon.
Hírek >> 2013  

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Giulietta megkapta az új, felülről nyitott króm keretet a hűtőrácson, illetve kapott némi csillogó anyagot a ködlámpa kerete is. A beltérben többféle színű műszerfalbetét közül is választani lehet, és most már a Uconnect érintőképernyős egérmoziját lehet bámulni és/vagy nyomkodni.

Ezen kívül új felnik és három új szín (Moonlight Pearl, Anodizzato kék és bronz) is rendelhetővé vált. Az autót októbertől kezdik árusítani Európában.
A motortérben is akad némi változás: a 2 literes JTDM-2 motor mostantól 150 lóerős változatban lesz elérhető.

Kapott némi frissítést a MiTo is, az alsó-közepes modell hűtőrácsát is újrarajzolták, valamint rendelhetővé vált anthracite szürke színben és füstszínű első lámpabetéttel. A beltérben négy új kárpitozás is elérhető, valmaint három új műszerfalbetét is készült.

Ezen kívül az Alfa Romeo természetesen kiállítja a szériaérett 4C-t is a németországi autómustrán, de új információk megjelenésére nem lehet számítani.

Az újításokról a Facebook-os képgalériánkban találtok nagyfelbontású képeket.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Giulietta

Az utolsó 3 hozzászólás:

Wasco2024-07-25 21:47:24 // 13248
Köszi, akkor megpróbáljuk megkeresni, mi okozhattuk mert előtte nem jelzett!
pettinke2024-07-25 21:39:52 // 13247
Nem szakadás, inkább rövidzár. Valahol letestel a fékbetétre menő kábel.
Wasco2024-07-25 21:20:39 // 13246
Sziasztok! Valaki talaálkozott már olyan hibával, hogy első féktárcsák és betétek cseréje után , folyamat hibát küld (cserélj fébetétet az üzenet) a 2019-es 1.4 TB GIU. minden a helyére kötve, brembo tárcsák és betétek. Kiolvasásnál nincs hibakód. Egyszálas visszajelző van, lehúzva és visszadugva egy darabig jó aztán megint feldobja hogy cseréljek féket. Van valam trükk vagy valami szakadás lehet? Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.