Ismét a rádióba megy az Alfa Amore

2009-08-04  Alfa Amore
Ismét a CoolFM vendége volt Teddy és Halesz, hogy AlfaCityről és egyéb alfás élményekről meséljenek a hallgatóknak. Az interjút csütörtök este hallhatjátok!
Hírek >> 2009  

Csütörtökön este 7 és 8 óra között az Alfa Amore lesz a vendég a budapesti CoolFM rádió Relax című műsorában, a 107.3 frekvencián. A rádió az interneten is hallgatható a www.coolfm.puskas.hu-n, ahol a vételkörzeti információkat is megtalálod.

Az egyórás műsorban beszámolunk az áprilisi AlfaCityről és egyéb alfás élményeinkről!
Teddyvel és Halesszal a szintén alfás NGC csinált interjút.

NGC szerint ilyen volt a fevétel: 

Nem volt egyszerű ismét összeegyeztetni egy mindenkinek megfelelő időpontot, hogy megbeszéljük, hogyan is zajlott le a rekordkísérlet április 18- án, a Komáromi Monostori ErődbenKét időpont elhalasztása után végre felvehettük az anyagot, természetesen kisebb-nagyobb röhögések mellett, amik néha eléggé megnehezítették a dolgunkat. Valószínű csak nagyon örült Teddy és Halesz, hogy ismét a CoolFM stúdiójában ülhetnek, a kellemes 45 fokban... :)

Mellesleg már tényleg vártuk, hiszen a múltkor is jó hangulat volt. ami akkor kimaradt, azt most bepótoltuk, mert Halesz hozott fényképezőt, így készítettünk néhány képet is. Aztán mindenki hazament.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore