Bemutatták a faceliftes Giuliettát

2016-02-24  Tedi
Bemutatta az Alfa Romeo a ráncfelvarráson átesett Giuliettát, a gyártó kisebb változtatásokat végzett csak el a 2010-óta gyártott modellen.
Hírek >> 2016  

Az esti bemutatóról kiszivárgó képek szerint komolyabban csak az alsó-középkategóriás modell első lökhárítójához nyúltak hozzá, amely középen fekete-piros betét kapott, illetve a tervek hozzáigazították az orrész formatervét az új scudettóhoz. Az egyelőre kérdéses, hogy a fekete betétbe a piros csíkot csak a Veloce, azaz a legerősebb, 240 lóerős verzió kapja-e meg, vagy a többi modell is.

Természetesen a Giulietta is megkapta az új logót, amely a kormányon fekete-fehér, akár csak a Giuliákban. Ezen kívül a lámpatest foncsorán változtattak még, karbon-mintázatú betétet kaptak a lámpatestek, illetve egy Alfa Romeo feliratot is elhelyeztek a projektorok házán.

A beltérben szintén nincs semmilyen forradalmian új, a műszerfal betétei vélhetően több színben is rendelhetőek lesznek, és - mint minden ráncfelvarrásnál - új felnik és talán új színek is elérhetővé válnak.

Műszakilag annyit újított Torino, hogy már a 1.6-os dízelmotorhoz is rendelni lehet a TCT váltót, minden más változatlan marad.

Az autót a jövő hétfőn nyitó Genfi Autókiállításon is bemutatjuk, ott saját szemünkkel is szemügyre vesszük és megosztjuk a tapasztalatainkat veletek.

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Giulietta

Az utolsó 3 hozzászólás:

mesa2024-06-14 11:38:09 // 13241
Kösz. Ugyanez a kép van a magyarban ezen sem látszik, hogy melyik az A és melyik a B, csak a nagyított gombokon
pettinke2024-06-13 15:29:04 // 13240
mesa2024-06-12 21:47:41 // 13239
Valaki el tudja magyarázni a tetőablak resetelés pontos menetét?

A kézikönyv valami rosszul fordított, az ábrák sem látszanak, hogy melyik gomb az A és melyik a B :-)
Egyszer sikerül régebbent, de már elfelejtettem... Most azt próbáltam legutóbb, hogy a nyitó gombot folyamatosan nyomva tartottam ameddig teljesen hátra ment, de nem resetelte le