Bemutatták a faceliftes Giuliettát

2016-02-24  Tedi
Bemutatta az Alfa Romeo a ráncfelvarráson átesett Giuliettát, a gyártó kisebb változtatásokat végzett csak el a 2010-óta gyártott modellen.
Hírek >> 2016  

Az esti bemutatóról kiszivárgó képek szerint komolyabban csak az alsó-középkategóriás modell első lökhárítójához nyúltak hozzá, amely középen fekete-piros betét kapott, illetve a tervek hozzáigazították az orrész formatervét az új scudettóhoz. Az egyelőre kérdéses, hogy a fekete betétbe a piros csíkot csak a Veloce, azaz a legerősebb, 240 lóerős verzió kapja-e meg, vagy a többi modell is.

Természetesen a Giulietta is megkapta az új logót, amely a kormányon fekete-fehér, akár csak a Giuliákban. Ezen kívül a lámpatest foncsorán változtattak még, karbon-mintázatú betétet kaptak a lámpatestek, illetve egy Alfa Romeo feliratot is elhelyeztek a projektorok házán.

A beltérben szintén nincs semmilyen forradalmian új, a műszerfal betétei vélhetően több színben is rendelhetőek lesznek, és - mint minden ráncfelvarrásnál - új felnik és talán új színek is elérhetővé válnak.

Műszakilag annyit újított Torino, hogy már a 1.6-os dízelmotorhoz is rendelni lehet a TCT váltót, minden más változatlan marad.

Az autót a jövő hétfőn nyitó Genfi Autókiállításon is bemutatjuk, ott saját szemünkkel is szemügyre vesszük és megosztjuk a tapasztalatainkat veletek.

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Giulietta

Az utolsó 3 hozzászólás:

Wasco2024-07-25 21:47:24 // 13248
Köszi, akkor megpróbáljuk megkeresni, mi okozhattuk mert előtte nem jelzett!
pettinke2024-07-25 21:39:52 // 13247
Nem szakadás, inkább rövidzár. Valahol letestel a fékbetétre menő kábel.
Wasco2024-07-25 21:20:39 // 13246
Sziasztok! Valaki talaálkozott már olyan hibával, hogy első féktárcsák és betétek cseréje után , folyamat hibát küld (cserélj fébetétet az üzenet) a 2019-es 1.4 TB GIU. minden a helyére kötve, brembo tárcsák és betétek. Kiolvasásnál nincs hibakód. Egyszálas visszajelző van, lehúzva és visszadugva egy darabig jó aztán megint feldobja hogy cseréljek féket. Van valam trükk vagy valami szakadás lehet? Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.