Tervezz Alfa Amorés kártyanaptárat!

2020-11-16  Alfa Amore
Tervezd meg a 2021-es Alfa Amore kártyanaptárat! Itt a lehetőség, hogy az általad megálmodott naptárat osztogassuk egész évben!
Hírek >> 2020  

A feladat: a kártyanaptár látványos felének elkészítése azzal a céllal, hogy az minél jobban felhívja a figyelmet az Alfa Amorén történő regisztrációra vagy az alfás életérzésre. 

Műfajbeli megkötés nincs, a lényeg, hogy vedd figyelembe a naptár méretében rejlő lehetőségeket! (10,4 x 7 cm) Természetesen használhatsz Alfa Romeókról készült fotót, de legyél egyedi, a cél nem az, hogy egyetlen autó legyen a középpontban, sokkal inkább kreatív, saját elképzeléseket várunk.

A verseny december 6-ig tart, utána az Alfa Amore zsűrije eldönti, melyik a legjobb. Ezt követően pedig a tagság is megszavazhatja a Facebookon, hogy a többi naptár-terv közül melyik legyen a másik, amely szintén nyomtatásba kerül, több ezer példányban!

Azaz jövőre kétféle naptárral reklámozhatjátok/reklámozhatjuk majd az Alfa Amorét!

Technikai elvárások: Használd a letölthető psd-t!

A kártyanaptár alja adott, az Alfa Amore/CIAO/2021-es részen, annak színein nem lehet változtatni! Dolgozz 300 dpi-s képekkel, cmyk színprofillal. A tervezésnél ügyelj, hogy "kifutóra" tervezd a grafikát. Ehhez találsz segítséget a psd-ben! Ha szöveget írsz bele, a fontokat raszterizáld le (más szóval görbézd le).

A pályázatokat psd-ben kell elküldeni, csatolva egy rgb színprofilú 72 dpi-s nézőképet, jpg formátumban a halesz@gmail.com címre vagy töltsd fel Google Drive-ra és oszd meg velünk a linket.

Ha beszállsz a versenybe, azt is jelezd nekünk előre e-mailben, hogy tudjuk, hány pályázóra számíthatunk. Technikai segítségért keress minket nyugodtan, szükségét érzed!

A zsűri által díjazott pályamunka nyereményei:

- AlfaCity 2021 kétnapos belépő + matrica
- Alfa Amore ajándékcsomag
- 150 db kártyanaptár

A közönségdíjas pályamű nyereményei:

- Alfa Amore Shop kupon, 10 ezer forint értékben
- 150 db kártyanaptár

Egy pályázó több munkát is beküldhet! Ha kevés pályázat érkezik, a szervezők fenntartják maguknak a jogot, hogy csak egyik fordulóban hirdessenek eredményt, azaz például ne legyen közönségszavazás. Tehát mégegyszer a beküldési határidő: december 6., szerda éjfél!

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Naptárak

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2024-02-02 20:14:57 // 1175
idő van, február:-)
farki2024-02-02 14:59:21 // 1174
Majd jövőre. 😉
GT Ɨ|ѯ2024-02-02 07:01:11 // 1173
Alakul az idei?:-)