Mégsem Milano lesz a Milano?

2009-11-28  Tedi
Sajtóértesülések szerint átnevezték a Milanót és halasztják a hivatalos képek premierjét is.
Hírek >> 2009  

Az olasz Alvolante arról számolt be, hogy az Alfa Romeo marketingesei teljesen megváltoztatták a kommunikációs stratrégiát és átnevezték a Milanót, de azt egyelőre nem tudni, hogy milyen nevet találtak neki. A döntést a Fiat felsővezetése hozta meg. Úgy tudni azért nem Milano lesz az autó neve, mert az Alfa Romeo a napokban végleg bezárja a Milánó külvárosában működő aresei gyárat (ahol már csak a Centro Stile Alfa Romeo volt) és Torinóba költözik, így nem lenne hiteles a Milano elnevezés.

A  hivatalos képek premierjét is elhalasztották; a múlt héten több bennfentes is megerősítette az autós lapoknak, hogy december elsején publikálják az első hivatalos képeket az autóról. Arról szintén nincsenek információk, hogy mikor közölhetik az első képeket.

Szintén az Alvolante szerint ettől függetlenül november végén pár álcázatlan végleges változat fogja Olaszország autópályáit róni.

Ami biztos, hogy a 147-es utódja a genfi autószalonon mutatkozik be, amely március 4-én nyitja meg kapuit az érdekődők előtt.

Napokkal ezelőtt további kémfotók jelentek meg, ezúttal a beltérről. Ezeken további részletek láthatók olyan apróságokról, mint az ajtók belső borításának ergonómiája, vagy kapcsolók, gombok kiképzése.

Ami általánosságban elmondható, hogy a műszerek dizájnja nagyából beleillik a Bravo/Delta vonalba, a középkonzol azonban teljesen egyedi. A fejegységnek helyet adó felső konzolt egy 8C-ből ismerős billenő gombsorral választrották el az alsó résztől, ahol a klímavezérlő egységek kaptak helyet.

 

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi