Mutasd

>> Esemény2008-12-12

Végre levizsgázott és hazaérkezett a 75-ös! Meg kell hogy mondjam h nagyon vártam már ezt a napot! Kicsit izgultam amiatt h csalódni fogok benne,köszönhetően annak h az utobbi időben csak új autókat vezettem és nagyon öregnek fogom majd ezt érezni! DE NEM ÍGY LETT!!! :)
Alig vártam már h kiguruljak vele a kertből,de elötte ki kellett pakolnom a csomagtartóból a lecserélt alkatrészeket,új kárpítokat,gumikat..stb...
Aztán beülltem,indítottam és a hangja.....egyszerűen mesés....
Az első pár km-en ovatosan mindent 2000nél elváltogatva mentem,szokva a 75ös tipikus váltóját és a szervótlanul müködő szervós kormányt. Aztán egy kicsit elkezdtem kergetni a pacikat,de persze csak finoman...EZ VOLT AZ A PONT AMIKOR ELJÖTT AZ A "TELIVIGYOR" AMIT MÉG MOST SEM TUD SENKI LEVAKARNI AZ ARCOMRÓL! :) Egyszerűen leírhatatlan az a hang és ahogy elkezd húzni a 156 Milánói ménes...(sokkal erősebbnek ézem mint a 156 os volt)
Aztán elkeztem foglalkozni a futóművel,fékkel,váltóval,kuplungal, hogy mégis hogy sikerült a felújítás! Jelentem minden rendben van az autóval,esetleg egy új kuplungtárcsa csere lesz esedékes...minden más tökéletesen működik!
Mostantól jöhet minden más a felújítást illetően...

Szeretnék köszönetett mondani Marek úrnak és Iván mesternek!
Nélkülük ma biztosan nem feküdnék le ilyen hülye vigyorgó fejjel! :))))