- főkép
>> EseményAlfa Giulietta 1.75 Tbi QV // 2023-08-25

Azt hiszem rendszert csinálok ebből, hogy évente egy kis összefoglaló jellegű dolgot írjak, hogyha eladásra kerül az autó, akkor valaki itt utána tud olvasni/nézni.
Nos, egy év elrepült, kötelező olaj és szűrők cseréje megtörtént Csadó Bencének hála, illetve rugalmasságáért!!!(Nem mindennapi használatra van az autó, így jobbik esetben, ha beleszalad 8ezer km két olajcsere periódus közt.
Májusban volt műszaki vizsgán, természetesen semmi gondot nem találtak.
Júniusban az autóban lévő blue&me egység sikeresen megadta magát, így hosszas keresgélés után végül ki lett váltva Loudlink-re.( Köszönet Arnoldnak a sok infóért és segítségéért) Autó alá kerültek a garázsban őrzött BBS kerekek is. Elől 8 mm, hátul 6 mm nyomtáv került, illetve új csavarokat kapott. Azt hiszem ez feltette az i-re a pontot. Kellemes az összkép a szemnek, kivéve az autó magassága. (Sajnos ez a mánia a 147 után megmaradt 😅)Összességében egyenlőre ennyi, tervben van a közeljövőben a polír frissítése a Füzestuning által, illetve egyéb extra dolgok beszerzése, de jövőre majd jön az összefoglaló róla úgyis!

 
>> Tuning és extraAlfa Giulietta 1.75 Tbi QV // 2022-07-01

Egy kis egybefoglalót gondoltam írok, hogy mi történt, mióta hozzám került.
Januárban komplett vezérlés+olajok, gyertya és tömítések cserére kerültek.
Április környékén kezdődött az alkatrész beszerzés és egyéb dolgok. Májusban az autó kapott egy H&R ültetőrugó szettet, illetve utána jött egy futómű állítás. Júniusban első lökhárító fényezésére sor került, ugyanis nagyon kavicsos volt és ha már a lökös lekerült, így kapott egy FL pajzsot is és a hátsó csomagtérajtó nyitó gomb is cserélve lett jellel együtt, amit a fiatalkatrészről szereztem be. Itt még nem állt meg a dolog, ugyanis a hátsó difúzor lakk feketére lett fúja és kapott az autó egy több lépcsős polírt, illetve zárásként egy wax-ot. Felni ügyben is lesz előrelépés, sikerült egy BBS CF típusú felnit beszerezni 19" méretben, ami már felújításra került, szintén lakk fekete színt kapott és hozzá Toyo TR1 gumit 225/35 méretben.

 
>> EseményAlfa 147 1.6 TS Eco Distinctive // 2021-10-11

Fájó szívvel, de elváltak útjaink. Hosszas, sőt inkább egy éves huza-vona után elengedtem a kezét 2021.09.02. új gazdára talált, kevesebb mint 24 óráig "hirdettem". Remélem sok örömet fog okozni új gazdájának.