Satti - főkép
>> EgyébAlfa GT 1.8TS // 2020-09-21

Szombaton, szeptember 19.-én eladtam a szép fekete GT-t. Nyaralni ezzel voltunk a tengernél, jól is viselkedett, de most miután hazajöttünk, úgy döntöttem, hogy eladásra kerül, mert nagyon keveset használtam itthon most, napi 6-8 km-t, így sajnáltam, hogy csak áll. Egyenlőre egy kis autót fogok venni, Mito-t vagy Fiat 500-at.

 
>> EgyébAlfa GT 1.8TS // 2020-08-04

A másik kalaptartó zsinórt is kicseréltem gyári újra, mert a régi elszakadt. Most már legalább mindkettő kicserélve. :)

 
>> EgyébAlfa GT 1.8TS // 2020-07-16

Mindkét ajtóhatároló kicserélve gyári újakra. Most már szépen hangtalanul működik.
Jó áron sikerült venni, a munkadíj meg 2 karton Nestlé ásványvíz volt csak. :)

 
>> EgyébAlfa GT 1.8TS // 2020-04-01

Pont mielőtt letettem a gépet felkerültek a nyári kerekek. A gyári 17-es felnik igényesen lefényezve gránit szürke metál színre. Vadonatúj 215/45R17-es gumikkal szerelve. A fekete metál GT nagyon jól mutat így. Az első lökhárító újra fényezve, az irányjelzők gyári újra kicserélve. Szép lett, elégedett vagyok. Szerencsére baráti árakon sikerült.

 
>> EgyébAlfa GT 1.8TS // 2020-03-17

Ma megérkezett az új gyári embléma, mert megérdemli! Vagy eredetit , vagy semmit! :)

 
>> EgyébAlfa GT 1.8TS // 2020-02-04

Feltettem "rendesen" az első rendszámot, keret nélkül. Mivel van elől gyári rendszámtartó betét, így mindjárt jobban mutat. Megjött az új gyári kalaptartó zsinór, azt is kicseréltem. Ezután majd jobban vigyázok, nehogy újra elszakítsam. :)

 
>> EgyébAlfa 145 1.6 TS Speziale Edizione // 2008-12-22

Sajnos eljött ez a nap is, új gazdára talált a kis gépem. Nagyon jó bő 1 évet töltöttem el vele minden baj nélkül és úgy néz ki, hogy jó kezekbe kerül a kicsike.
Egyenlőre Alfátlan leszek, de remélhetőleg 6-8 hónap múlva ismét egy olasz gépben ülök.

 
>> EseményAlfa 145 1.6 TS Speziale Edizione // 2008-10-11

Ismét ellátogattunk a Kaposújlaki talira, mint az előző 2 évben is. Odafelé az út kicsit kellemetlen volt, mivel a legtöbbször nagy ködben autóztunk, de nem számít, a lényeg, hogy odaértünk épségben, és még időben, mert pont akkora lett a helyszínen is szép napos az idő. Jó volt most is találkozni az ismerős arcokkal, de sajnos sokan nem voltak ott, akikkel szívesen dumálgattam volna élőben is, most a szokásos főző csapatok sem voltak, egy kissé szerényebbre sikerűlt a tali, mint az előző években, de azért jó volt, és legalább kellemes meleg volt az idő. A 145/146 topic néhány tagjával jó fényképek is készültek a gépekről, és persze a jófej gazdikról is! :-)

 
>> EgyébAlfa 145 1.6 TS Speziale Edizione // 2008-08-22

Mivel most csak erre volt idő, leugrottunk Balatonfüredre 3 napra a hét közepén, aug. 19, 20, 21-re, beültünk a sárga speciálba, és irány a Balaton. Szerencsére nagyon jó időt fogtunk ki, végig sütött a nap ezerrel, meleg volt, mint a trópusokon. Sikerűlt a neten találnom egy kellemes panziót, ami nagyon be is vált, ajánlom bárkinek, royal villa panzió és pub. Igényes szoba, szép környezetben, egy nyugodt utcában, bőséges, finom reggelivel normális áron. Jól sikerűlt a pihenő, két napot strandoltunk, 20.-án pedig egész nap az Annagora Aquapark-ban voltunk, szuperjól éreztük magunkat, bár egy kicsit elfáradtunk a sok csúszkálásban, és felfelé sétálásban, de nagyon megérte. A csúszdapark tőkéletes, nyugati színvonalú. Az árakkal is meg voltam elégedve, általában egyáltalán nincsenek elszabadult árak, két este ugyanazon a helyen vacsoráztunk, a Balaton étteremben, azt , hogy milyen jó hely, mi sem bizonyítja jobban, hogy folyamatosan tele van estefelé, sokan várnak is az asztalokra, pedig nagy hely, és sok pincér sürög-forog egyfolytában. Pizzát ettünk, amihez hasonlót, eddig csak az olaszoknál ettem, hatalmas volt, nagyon finom, és ott az emberek előtt frissen sütik a kemencében, ja és el ne felejtsem a remek csapolt Paulaner búzasört, ami szintén hibátlan. Hazaindulás előtt, még átruccantunk Tihanyba, vhogy eddig ez nekem mindig kimaradt, még sosem voltam, és nagyon rácsodálkoztam, hogy milyen szép is az a hely. Rengeteg külföldi turista van ott is, nem véletlenül, mert tényleg, nagyon szép és látványos. Ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy néha lehet nem árt itthon is egy kicsit szétnézni az országban, rengeteg igencsak szép hely található nálunk is, amik főleg az útóbbi években nagyot fejlődtek. Jól sikerűlt a kis kirándulás, csodás időben, kellemesen telt az idő, és a kis sárga gép is jól viselkedett. :-)

 
>> EseményAlfa 145 1.6 TS Speziale Edizione // 2008-08-10

Lezajlott a szegedi találkozó, ismét jó hangulatban, szép időben, sokan összegyűltünk a város közepén. Sokan ismét találkozhattak egymással, és voltak akik most találkoztak élőben először, rengeteg fotózás, városnézés a kisvonattal, egy szuperjó konvojozás, és egy nagyon finom, kiadós vacsora amikben mindenkinek része lehetett. Akik nem jöttek el, jövőre bepótolhatják.