Mutasd

>> Szerviz2020-03-01

Nem volt ragyamentes Májki már akkor sem, amikor megvettük és nagyon készültem, hogy ez a gyengesége ki legyen már javítva.
Izgultam is, mert a sötétkék metál színt keverni, a metál pigmenteket jól eltalálni és szépen bejavítani nem egyszerű. (Mielőbb bárki felhúzná a szemöldökét: autófényező műhelyben nőttem fel, nem egyszer közösen nézegetve a kész munkákat, vagy keverve a színeket. Később pedig én magam is fényeztem igaz nem telibe, hanem airbrush-al élethű grafikákat, ami azért teljesen más, mint egy teli fény. Azért a szemem megvan a dologhoz.)
Vásárlásnál kaptam két küszöb elemet, de csak most derült ki, hogy az nem passzol, így tökéleteseket rendeltünk és ezeket építettük be. Azaz DZ-ék.
A szín szép lett. Öröm ránézni.

 
>> Tuning és extra2020-03-01

DZ Tuning megint csodaszép munkát adott ki a kezéből!
Felkerült a hátsó 'légterelő' színre fújva és kapott egy csinos kis - egész picit talán kihívó - kipufogót is. :-DDD

Nem tudom másnak mennyire számít, de én teljesen le vagyok nyűgözve attól, amikor látom, hogy valaki örömmel és lelkesedéssel végzi a munkáját. DZ kijött velem az autót átadta és osztozott az újdonságok fölötti örömömben. Szuper munkát végeztek és nagyon jól esett, hogy együtt néztük körbe az autót, amikor átvettem.

 
>> Szerviz2019-11-22

Szokásosan DZ-hez vittük. Ez történt: olaj-, olajszűrő-, levegőszűrő-, pollenszűrő csere történt.
Plusz egy termosztátot is cseréltünk.

>> Egyéb2019-05-09

Frusciante oldalán olvashatjátok IDE kattintva :-)

 
>> Esemény2019-05-07

D.Z.-nél jártunk átvizsgáláson: a nyilvánvaló karosszériahibákon kívül mindent rendben talált :-)