147 1.6TS eco - főkép

Blog

2020-08-23
olaj csere+hajtókarcsapágyak

A járványos korlátozások miatt kicsit megkésve, de végre megvolt az idei olajcsere. 10W40 Motul olaj+a szűrők cseréje. Ezen felül le lett véve az olajteknő és ki lett takarítva, valamint megelőző karbantartásként cserélve lettek a hajtókarcsapágyak (Glyco) és a hajtókar csavarok (gyári). Remé Tovább »

2020-04-15
Csomagtérajtózár

Kontakthibásak voltak a zárban a mikrokapcsolók, így vettem bontott zárat. Viszont a bontott zárat nem lehetett kulccsal nyitni, az embléma elforgatása után. Ez volt az egyik ok a rossz zár javítására, a másik pedig az, hogy filléres mikrokapcsolók miatt, ne kelljen már eldobni a zárat. Így nekiállt Tovább »

2020-04-14
klímavezérlő panel

Több ember írta már, hogy javítható a forgókapcsoló, így a nagy otthonlétben, nekiálltam én is. Igazából működött eddig is, de mivel ellenállás nélkül el tudott fordulni a műanyag gyűrű, ezért rosszabb úton rendszeresen megváltozott a beállított hőmérséklet. Én azt a megoldást választottam, hogy a Tovább »

2020-02-23
váltógomb

Az autóban egy elég kényelmetlen és nem is annyira szép Momo váltógomb volt. Az volt az elképzelés, hogy majd veszünk egy gyári újat a helyére, de próbáltam egy bontott gyári gombot és nem volt annyira jó a formája. Ezért beszereztem egy Fiat váltógombot, ennek asszimetrikus a kiképzése, így amiko Tovább »

2020-01-24
alváz és üregvédelem

Hónapokkal ezelőtt lefoglaltuk az időpontot, de végre elérkezett az idő és megkapta az autó az alváz és üregvédelmet Budakeszin a TTF műhelyéban, Mike Sanders és Biskor anyagok felhasználásával. Reméljük, hogy így egy darabig nem lesz gond a rozsdával. Az sajnos hozzá tartozik az igazsághoz, hog Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.6TS eco
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:fekete (sajnos a színkód nincs m
  • Extrák:
    - működő digitklíma
    - elektromos ablakok elől-hátul
    - bordó bőrbelső
    - ülésfűtés
    - tempomat
    - loudlink
  • Egyéb:
    - facelift ajtókárpitok (az eredetiek már nagyon lógtak)
    - facelift tetőkárpit (az eredeti lógott és be is volt ázva)

Fotóalbum