33 1.7 IE 16V - főkép

Blog

2008-03-19
Ramolas

Mivel a heves viharok darabokra szakitotta az eddig jol mukodo satramat, ahol a tarcsi alkatreszeket tartottam, uj helyszint kellett talalnom nekik. (nem hiaba, 2 evig napfeny-eso-ho, nem satorbarat :) ) Vegul a ceges raktarunkba talatam helyet nekik, igy mostantol fedel van a cuccok felett :D Kicsi Tovább »

2008-03-19
Matricak + keret

Megerkeztek a postan a rendszamtablak, es a matricak. Ha minden jol megy elviszem ma furdeni a kicsiket es aztan felkerulnek a cuccok! Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:33 1.7 IE 16V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1990
  • Színe:piros volt most zold
  • Egyéb:
    Ahogy mondtam szerdan forgalomba helyeztettem. Az alufelnik csak szombaton (07.01-en) kerultek fel. 3 km-t kozlekedtem veluk, amikor a piroslampanal belemrepult egy moszkvics hatulrol. Boldog vagyok. Szerencsere javithato.

    A lakatos munkat hamar megcsinaltak, de a lokharitomat a fenyezok nem akartak valalni. Ezert nekialltam megcsinalni. Vegul teljesen elokeszitettem a fenyezesre, kivittem nekik, hogy itt van es csinaljak. Asszondtak Ok. Tobb mint masfel honappal kesobb (2006.12.05-en) szoltak h elkeszult. holnap megyek ki erte es vasarnap fel is kerul! ...

    Cirka 2190 nappal később:
    6 év. Jellemzően a párkapcsolatok nem tartanak ennyi ideig, de a zöld rémmel mi pont eddig húztuk. A szerelem nem múlt el, de ideje volt továbblépni, ráadásul az új gazdája személyében megtaláltam a garanciát, hogy továbbra is jó dolga, vagy még jobb dolga lesz mint velem volt. Sok boldog km-t nekik! :)

Fotóalbum