156 1,8TS - főkép

Blog

2008-10-21
érdekes kormányreakciok

elsore furana hangzott, hat még az érzés. menet kozben jobbra kanyarodaskor kopogott a kormany. ??? ugye ugy. majd 10km utan elkezdett jobbra balra rangatozni es a kocsi ugralt mint egy kecske. brutááális. elsore azt hittem h el akartak lopni a kerekeim es azok akarnak leesni. utanahuztam a csavarok Tovább »

2008-07-18
meglepő kellemes dolgok

Miota kicserélődött a kipufogóvég illetve a valto is már megujult, a kocsim hangja kevésbé Alfás, kevésbé dörmögősen spéci, de a fő hogy már nem recseg. Alapjáraton kissé elektromotorhoz hasonló, de fordulatban mar nagyon jó. Érezhetően könnyebben megy, sőt. És ami nagyon kellemes meglepetés, hogy Tovább »

2008-07-09
225 500 km-nél

hogy ne legyen szervizmentes egy honap sem, most a kuplungom és a kinyomos csapágyat cserélték a szervizben. utobbi volt lestrapálva nagyon. de most már omega az ALFA Tovább »

2008-06-25
hátsó lökös fényvisszaverő prizma cseréje v. pótlása.

hátsó lökös fényvisszaverő prizma cseréje v. pótlása... Balcsin voltunk párommal vasárnap, s utközben v. elveszett v. ellopták parkolás alatt a prizmát. Nem vész, volt szervizbe, csak 3000FT bánja. De most már van végre. Tovább »

2008-06-10
224 ezer km-nél

kipuff vég csere, mert a dob szarrá ment - megette az idő, a só, az eső és a jó édes öreganyám. Alfás betegség gyanánt elöl vmi kipuff cső szoritot is kell cserélni v. forrasztani, nemtom. Egyetlenegy támaszto csavart kiengedtek, sőt, kivettek és már nem csereg. Most már majdnem mint az uj, Teljes l Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum