Tagok >> Zsota >> 147 1.9 JTDm Q2 Ti Edition

147 1.9 JTDm Q2 Ti Edition - főkép

Blog

2010-11-04
Csókoltatom a rendszámgyártókat :)

Éééééééés, tattaradaaaam...tegnap megérkezett az új matrica rendszám!!!! végülis csak 28 nap kellett hozzá... :) A szervizben fel is tették, illetve kijavították a fényezési hibát az ajtón tehát a démon ismét tündökölhet az utakon ! Tovább »

2010-10-20
Üröm az örömben, azaz mindig van "de"

Végre elkészült a rosso démon, és természetesen szenzációsan néz ki kicsinosított pofikával, de... De...úgy néz ki kishazánkban 13 nap nem elég egy matrica rendszám (csere) legyártására, így még várhatok rá vagy 2 hetet... ...ráadásul sikerült elbaltázni az egyik elem lakkozását (olyan mintha kosz Tovább »

2010-10-05
Villámgyors ügyintézés...

Egy héttel az után hogy az alkatrészek megrendelése is megtörtént, holnap elkezdődik a tényleges munkavégzés. Halkan jegyzem meg, hogy érdekes módon most nem a biztosító ült az aktákon (3 nap alatt sikerült jogalapot adniuk), hanem a márkaszervíznek kell ennyi idő az alkatrészek behozására (tudto Tovább »

2010-09-23
A gyógyulás útján

Ma leadtam a papírokat a Kelet-Pestnél. Úgy néz ki nem akkora a kár mint első pillanatban tűnt: ugyan a lökős és a bal első lámpa valóban cserés, a sárvédő nem sérült és a mocitetőnek is csak a beállítása ment el kicsit (valszeg a lökős elmozdulásakor a zárszerkezet arrébbhúzta). Az autó járókép Tovább »

2010-09-21
Baleset képekben

A történtekről: Egy kétirányú utcában éppen egy elsőbbségadós sarokhoz érkeztem, mikor egy jobbra kis ívben kanyarodó Opeles belém kanyarodott. Az illető a parkoló autók miatt kanyarodott az én sávomba persze lendületből anélkül hogy benézett volna... Elmondása szerint egy motoros mászott bele a s Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.9 JTDm Q2 Ti Edition
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:rosso
  • Jellemzők:
    Q2 felszereltség minden szépségével, valamint
    Bella Macchina :)
  • Extrák:
    - Ti-s bőr sport ülések piros varrással, a fejtámlákon Alfa Romeo logó hímezve piros cérnával :P
    - Fényszórómosó
    - Komfort csomag
    - Téli csomag 1
    - Első kartámasz
    - Utasülés magasságállítás
    - DPF (részecskeszűrő)
    - riasztó
    - rádió vezérlés a kormányról
    - Tempomat
    - gyári MP3-as fejegység
    - gyári CD tár
    - 2 extra magassugárzó
    - szükségpótkerék
    - (utólagos) xenon

Fotóalbum