Mutasd

>> Esemény2008-09-14

Kapott újabb két év műszakit.

 
>> Szerviz2008-08-13

Rászántam magam, hogy az első sárvédő alján található kavicsfelverődés okozta ocsmányságokat eltüntettessem. Szép lett.

 
>> Szerviz2008-07-14

Kisebb felújításon esett át az első futómű. Kapott új felső lengőkarokat, kutyacsontokat, gömbfejeket. Jó érzés úgy autózni, hogy nem akar kiesni alólam az autó.
Köszönet mindezért Gerissimonak!

 
>> Autóápolás2008-05-13

A mai napot az Isten is autótisztításra teremtette! Lemostam, átpolíroztam a vasat. Belül a porszívózást követően műszerfal, illetve bőrápolást kapott. Nagyon csecse lett!

 
>> Szerviz2008-05-07

A múltkori egr szelepes projektnél szomorúan tapasztaltam, hogy a turbo és a cooler közötti cső megfáradt, cserére szorul. Meg is rendeltem az újat, de ekkor még szomorúbb lettem: csak gyári van belőle, és azért a fél méteres gumicsőért elkérnek 20000 forintot! Szomorúságomon szerencsére hamar úrrálett a megnövekedett menetdinamika okozta örömöm. Megért egy 20-ast.

 
>> Szerviz2008-04-30

Szétszedtem az EGR szelepet, gondolván, hogy a sok megtett kilóméter után tisztításra szorul. Meglepődve tapasztaltam, hogy viszonylag tiszta, illetve inkább, hogy nincs benne olyan sok szmötyi. Szétkaptam, kipuceráltam: most mint az új!
Még egy kis érdekesség a szelep elektromos csatlakozóján!

 
>> Szerviz2008-04-30

Egy újabb olajcserén vagyok túl. Ez csak azért érdekes, mert most ötlött fel bennem, hogy az autó tervező mérnökei vajon az autó élettartamának megegyező hosszúságú élettartamúra tervezték a szűrőket? Az olajszűrő még csak-csak, de aki azt a levegőszűrő házat oda tervezte...! A pollenszűrő kibontása már felüdülés volt! Szóval túl vagyok rajta! Most újabb 10.000km agyvérzés nélkül!

 
>> Egyéb2008-04-13

Ellátogattunk az esztergomi rendezvényre, nem bántuk meg! Jól éreztük magunkat, a véremet is kisztívták. Távozáskor átugrottunk Párkányba egy pazar bélszín elfogyasztása céljából, szintén nem volt utolsó!

 
>> Szerviz2008-04-11

Elérkezett az első fékek cseréjének ideje: új tárcsák és betétek, valamint a fékfolyadék is kicserélődött. Persze mindenből a legjobbat kapta a kicsike!

 
>> Tuning és extra2008-03-11

Garanciális cserét eszközöltem a elhalványult, bezöldült xenonon. Végre megint látok sötétben, és villoghatnak a szemből közlekedők a fényerő miatt!