Mutasd

>> Tuning és extra2008-08-21

Tegnap nem voltam netkozelben (vagyis kozel voltam, csak konyekig ragasztos voltam), de cserebe csinaltam par kepet. Persze a kepek elrettentesul keszultek.
Az elso szamu para most a korrodalt sarhanyom, amit jovo heten fognak megcsinalni. Remelhetoleg meg idoben sikerult eszrevenni, eddig telefonban "latatlanban" biztattak, hogy nem nagy dolog.

Mint emlitettem tegnap amig az asszony csavargott a baratnojevel, es atboroztem a napot. Telepakoltam a kadat muanyag alkatreszekkel, es atmostam oket vagy otszor. Mindegyiknek az a sorsa, hogy borozve lesz...a kerdes csak az, hogy hany liter ragasztot fogok elhasznalni:)

Koszonom a jotanacsokat a falon, tenyleg jol estek:) lehet elobb kellett volna kerdeznem, es utana elkezdeni?:) dehat hulye informatikus vagyok, en amig nem szaladok bele a csapdakba, senkinek sem hiszek:)

Szoval a tetokarpit hetvegi melo lesz. Veszek szivacsot, de lehet hogy nem fogom feltenni, ugy egy picit konnyebb a borrel is dolgozni. Persze tudom nem az igazi...dehat majd meglatom.

Tobb szalon futnak az esemenyek, DVD-t is probalok integralni az anyosules elotti muszerfal elembe, sot a kozepkonzolom sem fog hasonlitani az eredetire. (GPS beepites, meg a sok baromsag, amit kitalaltam)

Egyenlore a szetszed/bőrőz resznel tartok, de majd ha valami lesz a dolgokbol, akkor megosztom Veletek, hatha mas az en hibaimbol es kepes tanulni:)

Feldobok par kepet a szegeny automrol, nagyon le van sovanyodva belulrol...
Kivulrol is koszos, de ne baszogassatok, azota koszos miota all...es nem fogom lemosatni, most hogy darabokban van.:))

Ja hatso index izzo...koszonom a kerdest, egyenlore megnyugodtam, hogy be lehet eroszakolni a "hagyomanyos" verziot is, azota nem nyultam hozza...valahol a pinceben van:) (az izzo)

Atmenetileg a baratnom corsajaval jarok, gondolom az alfas kollegak nem nagyon ertik miert koszonok:)))))))))))))

MAJD ELFELEJTETTEM....

Ha valaki tudja, hogy a szetbontott ajtonal hogy lehet levenni a karpitot, az mondja mar meg. Valami muanyag szarral van rogzitve, olyan mintha egyszer hasznalatos valami lenne...szerintem nem lehet kicsavarozni.