Tagok >> Kovesz >> Giulietta 1.4 TB Multiair

Autó adatlap

  • Típus:Giulietta 1.4 TB Multiair
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2012
  • Színe:metál bordó
  • Jellemzők:
    Néhány "ősalfásnak" nem tetszik, nekem személy szerint bejön a formavilága.Tagadhatatlan, hogy sokkal jobb minőségérzetet kelt, mint bármely korábbi Alfa. A motorja egészen kíváló, nem véletlen, hogy korábban (2010) az év motorja lett.
  • Extrák:
    A Distinctive felszereltségen felül:

    - Sportcsomag 1. (17" alufelni, köszöbspoiler, fekete betétes lámpák, szálcsiszolt alubetét a műszerfalon és a tükörházakon, sportosra hangolt futómű);

    - Prémium Light 1. csomag (automata fényszóró és ablaktörlő, Blue&Me, parkradar, elektromosan behajtható külső tükrök);

    - Visibility csomag (vakításvédő csík, sötétített hátsó ablakok, sötétedő belső tükör);

    - Bőr kormány, félbőr sportülések.
  • Egyéb:
    Kilenc év használat és 65e km után megváltunk az Guliettától. Úgy gondoljuk jó kezekbe került, talán itt az oldalon még egyszer felbukkan az autó.

    Gyakorlatilag semmilyen műszaki problémánk nem volt, közel 10 évesen is zörejmentes, még mindig egy összerakott autó benyomását kelti.

    MÁS! SAJNOS úgy néz ki márkát kell váltanunk, mert ebben a szegmensben (ötajtós v. kis SUV pl.) már (2021-ben) nem gyárt az Alfa Romeo semmit és nem is várható hogy gyártani fog belátható időn belül.

    Húztuk az eladást, remélve, hogy lesz váltótípus, de eddig tartott a türelem. Végül egy elektromos hajtású városi mellet döntöttünk (méretben kb. a Giuliettával azonos).

Fotóalbum