Mutasd

>> Szerviz2016-01-23

Végre volt egy kis időm és pár apróságot megcsináltam. Az első a motortérbe volt ami nagyon szépen fogalmazva zavarta a szemem. A rezgést hivatott csökkenteni gondolom. A feladatár ellátta de a kivitelezés ...hát hogy is mondjam...:-) hagy némi kívánnivalót magaután. A gázolajszűrő mögött egy Összehajtott papír zsebkendő volt begyűrve. Ezt egy lemez darabbal helyettesítettem, így merevíti a szűrő tartó házat.
A másik a kiegyenlítő tartály. Hozzá ért a tűzfalhoz, és így rezonált. Begyűrtek mögé valami műanyag szivacsot. Kapott 2-2 db fakötésű alátétet így előrébb került, és már nem ér hozzá.
A regisztrációs matricám is megjött. Kicsit arrébb lett rakva mert szerintem nagyon bent volt, és zavart.
Aztán amire nem tudok magyarázatot az a csomagtér világítás. Azt hittem az 56 után rájönnek hogy valami nem kerek, de nem sikerült megoldani a feladatot. Ha felnyitom a pótkerék fedelét akkor nem látok semmit mert eltakarom a lámpát. Matathatok a tök sötétbe. Érdekes mert az SW-nél viszont van egy rakás világítás a csomagtérbe. Így adott volt a feladat, hogy márkahűek maradjunk az SW-től kölcsönöztünk egyet. Ráadásul kapcsolható így csak akkor világít ha bekapcsolom, nem terhelve a csomagtér világítás kapcsolóját feleslegesen. Valamint hogy tovább kíméljem kapnak a lámpák ledes izzót.