GT 1.9 JTD Distinctive  - főkép

Blog

2015-01-07
Téligumi + Berlin

Ha már felkerültek a téligumik ( Pirelli Snowcontrol) akkor illik is menni velük, úgyhogy elgurultunk Berlinbe...5.7-es!!! átlagfogyasztással ami több mint jó...igaz, ez inkább a hírhedten rossz cseh autópályáknak és a folyamatosan szakadó havas-esőnek volt köszönhető mivel visszafogottabban lehetet Tovább »

2014-10-24
"Blackline" sötétített indexbúra

Egy picit zavart, hogy az autó eleje "ideje múltnak" tűnik a sárgás indexburával ezért blackline-osítottam őket :) Kézben tartva nem igazán látszik a különbség, beszerelve viszont annál inkább. Tovább »

2014-09-20
Piros féknyereg

Köszönhetően az egyébként csodaszép 18"-as Q2 felnik ritka küllőzésének, eléggé szem előtt vannak a féknyergek, így valamit kezdenem kellett velük, hogy az autóhoz méltóan nézzenek ki. Gondolkoztam, hogy a gyári szürke-ezüst színüket kapják vissza vagy legyenek esetleg feketék, ezért végül pirosak l Tovább »

2014-08-14
Féltengely félig

Amikor vettem az autót akkor szólt Watz, hogy a féltengelyek csere érettek lesznek.. Mivel autópályán 6-os sebességi fokozatban eléggé remeg a váltókar, és rezonál az autó ezért nem vártam tovább és a baloldali féltengelyt kicseréltük. Természetesen a jobb oldali sem várhat majd sokáig.. Tovább »

2014-08-06
Új külső :)

Még meg sem vettem a kocsit de már tudtam ha egyszer GT-m lesz akkor tuti, hogy "B" típusú kis rendszám lesz rajta elől mivel a hagyományos az borzalmasan néz ki rajta. Egy kis okmányirodai és Mozaik utcai ide oda járás és illetékek fizetése és hosszú hetek várakozása után végre megérkezett az új r Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:GT 1.9 JTD Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:nagyon fekete
  • Jellemzők:
    Dízel hangja van és tankolásnál a fekete pisztolyt kell választani nem a zöldet...ezt még szokni kell.. :D
    De a 7.1-es átlag fogyasztás a rakparti dugóban vagy pedig a 4.8-as átlag Belváros-Ferihegy távon azért kárpótol..
  • Extrák:
    Piros bőrbelső
    BOSE Hifi
    18"-as felni Goodyear gumikkal
    16"-os felni téli guminak..
    Idegesítő rablásgátló trükkös indítással :D
  • Egyéb:
    Ismerkedünk

Fotóalbum