33 1.5 - főkép

Blog

2010-02-13
Váltómű külső tisztítása

Mivel a nyomatékváltóm hibátlan ,ez kerül vissza a kocsi alá.Viszont nagyon retkes volt. Ezért megbabusgattam kicsit .Csodát tud tenni a Brigéciol ,meg a féktisztító ,egy fogkefe hathatós segítségével. :)) Talán ha nagyon unatkozni fogok ,még le is fújom valami festékkel,de már így is jól néz ki Tovább »

2010-02-11
Motor kiszedés

Tegnap leszereltem a karbikat , a hengerfejet ,a kipufogót ,meg minden egyebet ,mert úgy gondoltam ,hogy csak a motort szedem ki, a váltót nem .De végül meggondoltam magam ,és a váltóstul való kiszedésre szavaztam.Ez csörlő hiányában nem volt tul egyszerü ,de megoldottam testvérem segítségével. A mo Tovább »

2010-02-05
Fényes kulcs

Pár hete otthon héderelek egészségügyi okok miatt .Unalmamban sort kerítettem a kocsi kulcsának szépítgetésére,Darabokra szedtem,kisikáltam kivül-belül. Raktam bele új elemet is ,hogy az örök világosság fényeskedjék néki! :)) Tovább »

2009-04-17
Szimmetria

Felraktam a Bubutól kapott jobbos tükröt.Igy már szimmetrikus az autó kinézete.Arról nem beszélve , nem kell majd forgolódnom ,hogy megnézzem ,jön- valaki jobbról.:) Nem is értem ,miért nem volt ezen tükör itt... Tovább »

2009-04-17
Szárnyalás

Pakolásztam otthon ,és megtaláltam a gardróbban a hátsó szárnyat.Fel is kéne rakni valamikor . Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:33 1.5
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1985
  • Színe:metál zöld
  • Jellemzők:
    1.5ös 105 lovas moci volt benne ,ami kapott egy kis okosítást,de sajna nem birta ,most uj szív kerül bele..
    Bontóban találtuk ezt a 1991-es évjáratú kasztnit,gyönyörű állapotban volt ,a belseje is patyolat volt ,a fólia még rajta volt a szőnyegen!Ehhez vettem 1 donor autót.Átraktuk a motort meg a futóművet.Plusz kapott egy sima (nem összkerekes) váltót. Majd ment kpm-vizsgára.
  • Extrák:
    jelenleg még semmi,de tervben van vmi zene, meg xenon fényszóró
  • Egyéb:
    A bal oldala meg a hátulja sajnos megtört egy figyelmetlen buszsoförnek ,meg egy kamionosnak köszönhetően :( A gyári fékerőt keveseltem ,ezért kapott előre 1.7ie fékeket. 14"-os Lancia felniket is kapott.

Fotóalbum