156 2.4 JTD - főkép

Blog

2012-04-03
Április bolondja...

Történt, hogy április elsején dolgozni kellett menni...No comment... A reggel egy madár halálával kezdődött, aki a motorháztetőn szánkózott végig, ennek következményei szerencsére nincsenek. Munkából hazaértem Pécsről...Még mindig semmi különös jele a "tréfának". Estére azonban céges ivászatra volt Tovább »

2012-03-19
Optikai tyuning (:

Kocsimosással egybekötve lecseréltem a lemez rendszámomat a Dé típusú matricára, ami 2011 októbere óta várta hogy felsimuljon a lökhárítóra. Kicsit bubis, kicsit redős, de az enyém! És még a keigyóót is felnyomtam a jobb index fölé. Tovább »

2012-03-19
Olajat a vátóba!

Megszületett a döntés: Le kell cserélni a vátóba a zolajat! Saját kezűleg meg is történt. Aknára fel, mérőpálca, leeresztő csavarok ki, és már folyt is ki a régi olaj. Kicsit megijedtem, mondjuk, ugyanis nem számítottam ekkora sugárra! :D Aztán kábé 1-1,5 m hosszi tömlő plusz tölcsér segítségéve úgy Tovább »

2012-03-10
Alupapucs

Felkerültek a nyári gurulók. Szevasz tavasz!!!, jön a nyár, remélem :) Tovább »

2012-03-09
Friss vér! :)

Mielőtt elgurulok Egerbe, meg vissza, gondoltam lecserélem az olajat. Ma meg is történt a vérfrissítés, mondjuk már ideje volt :S. 6 liter belement, cseréltem olajszűrőt, üzemanyagszűrőt, meg légszűrőt is. A pollenszűrő még vissza van. Km: 262500. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2.4 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:bianco polare
  • Extrák:
    Automata klímás, elektromos tükrös, zöld plüss kárpitos.
    Szerintem.
    Matt fekete fólia a tetőn.
    Utcára néző ablakok.
  • Egyéb:
    Mióta megvan, majdnem mindent kicseréltem rajta.
    Lukrécia a Frakkból a szélvédő mögött. :D

Fotóalbum