Giulia Q - főkép

Blog

2024-07-12
Nyári túra

Egy rövid Eger környéki túrának indult a dolog, de a szervezők visszaléptek. Közben tovább adtam a hírt Kornélnak, aki továbbgondolta a túrát északabbra és a melegre való tekintettel beiktatott egy vízparti pihenőt is. Ez volt a fix pont. Többi része szabadon választott ki-ki autója szerint. Nehe Tovább »

2024-07-11
fékbetét csere

Alfacity napján jelezte az autó, hogy ellenőrizzem a fékbetéteket. A májusi ellenőrzés alapján számítottam erre. Kézenfekvő lenne a gyári betéteket megvenni, de az áruk nagyon magas, még úgy is, hogy szerelékkel együtt adják. Bújtam a különböző fórumokat, milyen alternatívák vannak. Végül a Brembo Tovább »

2024-05-02
felni görgőzés

A jobb első kerék az új gumival 90 km/h-nál vibrációt okozott. Ekkor tudatosult bennem, hogy a régi gumival is megvolt ez, csak 160-nál. Elvittem görgőztetni. Két benyomódás is volt a felnin egymással szemben. Egy nagy tojás volt a belső oldala. Javítható volt, most szépen fut. Tovább »

2024-04-30
állapot felmérés, mosás

Gumicsere alkalmával megnéztem az autót alulról. A splitter karcolásai gyarapodtak. Az elején lévő karcok gyanítom nyitott állapotában keletkeztek. Meglepődtem a bal oldali katalizátor sérülésén. Az is leért valahol, fura. Hátsó lökhárító rései és az alsó borítás tele apró kaviccsal. Első lökhár Tovább »

2024-04-29
gumicsere

Eljött a gumicsere ideje. A csomagtartó csak egy gumi befogadására alkalmas, a többit az utastérbe, a lehajtható hátsó ülésre kellett betenni. Legalább valahogy befért :) A kerekeket magam szereltem le. Döbbenten láttam az állapotukat. Erre mondják, hogy ki van fizetve. Ez az utolsó túra hozadé Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum