Giulia Q - főkép

Blog

2024-04-29
gumicsere

Eljött a gumicsere ideje. A csomagtartó csak egy gumi befogadására alkalmas, a többit az utastérbe, a lehajtható hátsó ülésre kellett betenni. Legalább valahogy befért :) A kerekeket magam szereltem le. Döbbenten láttam az állapotukat. Erre mondják, hogy ki van fizetve. Ez az utolsó túra hozadé Tovább »

2024-04-11
Felfedező túra

Kihasználtam a száraz meleg áprilisi időt és elvittem a Q-t egy szlovákiai túrára a gyári szerelésű, kopáshatáron lévő gumi utolsó tizedmillimétereinek elmorzsolásához.. Emellett egy olyan útvonalat is szerettem volna találni, amely összeköti a korábbi bevált helyszíneket a márciusban felfedezettel Tovább »

2024-03-20
Mini túra

Székesfehérváron volt programom és úgy alakultak a dolgok, hogy a Q-val tudtam menni. Az autópályákat ezúttal elkerültem. Kellett valami izgalmasabb útvonal. Reméltem, elég meleg lesz a Pirelliknek, de sajnos odafelé 8-9 fok kevésnek bizonyult. Be kellett érnem egy szolid tempós Bátaszék - Bonyhád Tovább »

2023-12-28
Pirelli PZero Corsa Asimmetrico 2 AR

Ezek az olaszok még egy gumit is milyen gyönyörű hangzású szavakkal tudnak elnevezni. Lassan elkopiknak az első szerelésű gumik. A hátsónál belül már kopásjelzőn fut, az elsőkben még van 0.5 mm :D. AR gumik beszerzése a Q csoport tapaszt Tovább »

2023-11-06
takarítás

Az autóra és a garázsra is ráfért a mosás. Csillog-villog. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum