159 Tbi - főkép

Blog

2019-10-20
Pilis

Mentünk egy Pilis kört , egy Boxterrel megy egy Crossfire-el. Az Alfi meglepte őket a nyomatékosságával. :) Tovább »

2019-10-12
gyorsulas

Ma élvezkedtem kicsit a kocsival. 7.4 mp lett a legjobb időm 0-100km/h-ra. Minden gyári, semmi tuning és téli gumival !! :) (tudom, nem ez a legpontosabb mérési mód) Tovább »

2019-04-20
kuplung és társai

Mivel már régóta zavart, hogy a kuplung pedál indulásnál nem a felső helyzetében van, és egyre lejjebb kezdett menni (persze menet közben minden jó volt), rászántam magam, hogy kicseréltessem a felső munkahengert (is, mert az alsót korábban cserélték). Ez sajnos egy láncreakciót indított el. Kide Tovább »

2018-01-29
alváz

Megcsináltattam az alvázvédelmet, mert 156-al sokat szenvedtem küszöb miatt. 159 nem rozsdásodós de az enyém északról jött, valamint nem akarok azon agyalni hogy most inkább bkv-val megyek mert sózták az utat, stb. (sajnos ezt tettem :) ) Valaki írt itt egy szakcéget , de annak egy éves várólistája Tovább »

2017-10-01
ablak fólia

Így nyár végére sikerült időt szakítani a fóliázásra. Kerámiás fóliát rakattam, hogy telefont, gps-t ne zavarja. Egész A oszlopig lett fóliázva. Thomy Fólia csinálta. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Tbi
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2010
  • Színe:szürke
  • Jellemzők:
    Hosszas keresgélés után (4-5 hónap), Erhard közreműködésével sikerült találni (és behozni) egy megfelelő példányt. Előéletéről nincs infóm. Ezen kívül a kocsi hibátlan, karc se volt rajta (most már van :) ). Nagyon jól megy, sportosnak már nem mondanám ( pl. a 156 Ts2.0 Ti Selespeed-hez képest) . Hangja pl. semmi nincs. Motorból csak halk ciripelés jön, zenéhez, beszélgetéshez jó. Inkább nyugodt vezetésre való, bár kanyarban elég stabil.
  • Extrák:
    -alkony kapcsolós lámpa: nagyon jó mélygarázsba, stb.
    -ülés fűtés: imádom, kapcsolóját tehették volna máshova. Nem lehet látni, utasét még kevésbé.
    -eső érzékelés törlő: össze vissza megy sokszor, de azért hasznos
    -sötétedős tükör
    -most vettem észre, hogy lejtőn indulásnál nem gurul vissza a kocsi

Fotóalbum