hering*dani - főkép
>> EseményAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-11-17

Pont egy éve ilyenkor hoztam el az autót :)
1 év alatt 4631 km mentem vele ez betudható annak, hogy nincs mindennapi használatban!
A kötelező szervizeken kívül semmi mást nem kért.
Az átlagfogyasztás beállt 6,4 l/100 km-re amivel elégedett vagyok:)
Üzemanyagból csak OMW Max Motion Dieselt kap.
Téligumi eladva ugyhogy várjuk a tavaszt és a jó időt:)

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-07-23

Az egész úgy kezdődött hogy a gyári sima műanyag nem tetszett meg karcos isvolt így le szerettem volna cserélni. Első körben találtam is egy bontottat ami bézs színű volt nem fekete meg is vettem hogy majd jol fog mutatni, de nem tetszett. Ez után nagy nehezen meg rendeltem a zsír új küszöborítást fekete színben. Természetesen ez nem ment ilyen könnyen mert itt Pécsen még nem rendeltek ilyet ,elöször rosszat rendeltünk meg utána hála Gege-nek aki megadta a cikkszámokat megjött az amit szerettem volna. Csak a vezetőoldali van meg eddig mert így látatlanban féltem berendelni mindenhová. Meg a GELD is közrejátszott azért ...

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-06-07

Ismeretlen okokból a bézs ajtókárpitomban hátul az egyik oldalon fekete színű hamutartó volt bent nem bézs. A tartó amibe belemegy a hamutartó annak le volt törve az egyik füle , de azt nem cseréltem le mert az bézs volt. Most már jo az összkép hátul is:) Nem mintha valaki dohányozni fogna az autoban!!!

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-05-25

Bekerült hátulra a kilincsházba a két magas amit a gyárban kispóroltak belőle:) Köszönet érte Haronak ! Sokkal jobb lett a hangzás a fülemnek:)

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-05-08

Végre elkészült a hátsó ülésekre is :) Szerintem frankó lett , de várom a véleményeket:)

 
>> SzervizAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-05-08

Cserélve lett: (minden gyári alkatrész)
-olajszűrő
-pollenszűrő
-levegőszűrő
-gázolajszűrő
-5 l Selenia WR 5w40
Az autó kifogástalan állapotban van ezt meg is jegyezték, makulátlan:) fék, futomű, motor...minden
A szervíz az NS autóházban(Pécs) lett elvégezve!

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-04-11

Kapott egy alu tanksapkát a gyári tartozékokból.Jól is áll neki igaz csak én látom:)

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-03-07

Rendeltem a vasba szőnyeget csak gyári jöhetett szóba a patentok rögzítése miatt. 3 lehetőség volt: bézs azt elvettem a koszolódás miatt, szürke szimplán nem tetszett. Így maradt a fekete piros szegéllyel és a vezető oldalin alfa romeo felirattal:) Illik bele szeribntem:) Még kap majd egy piros alu pedál szettet és akkor lesz teljes a lábtér :) elég merész..:)

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-02-21

Sokat gondolkodtam hogy matrica rendszám vagy carsign rendszámkeret kerüljön előre.
A választásom azért esett a carsignre mert megvoltak a lukak a lökösben meg a matrica rendszám elég sérülékeny...Így rendeltem előre is carbon hatásu keretet amilyen hátul is van. Egyedileg hajlították a lökösre:) Mondjuk árban joval drágább volt mint a matrica..
Szerintem csinos lett:) ha már kötelező a rendszám sajnos akkor legalább legyen egyedi.

 
>> Tuning és extraAlfa 147 1.9 JTDm 8v // 2013-02-07

Mikor megvettem az autót már akkor zavart a váltógomb karcossága! Felül a fém felület volt gyűrűr ártal apró karcokkal megkaristolva. Gondolkodtam ujban is de elvetettem az ötletet mert egy idő után ugyan ugy lekopna mint a mostani.
Ezért a váltógombot körbetekertem szigetelőszalaggal hogy le tudjam csiszolni a fém felületről a festéket. És neki álltam először durvább majd egyre finomabb csiszolópapírral leszedni a festéket. Így is már szép volt de miután fogkrémmel tükörsimára ,,políroztam" akkor ett az igazi! Persze sokat szívtam vele nem 5 perc ha igényesen akarja megcsinálni az ember. 2-3 óraq biztos volt nekem! És még annyit csináltam hogy a számokból kivettem azt a fekete szövetet. Így nagyon illik a környezetébe a gombi:) Utólag jobban is tetszik mintha ujjat vettem volna :) És még megspróoltam pár tízezrest!