Mutasd

>> Tuning és extra2014-05-18

vettem egy kis hangerőt Csőrikébe! Egy délután ráment mire minden kábelt behúztunk és mindent a helyére kötöttünk! De azthiszem teljesen meg vagyok elégedve a munkánkkal!
Amik belekerültek Toxic 500Wattos láda hozzá pedig egy Blaupunkt 800Wattos erölködő :)

 
>> Szerviz2014-05-18

mivel a kicsiAlfa csinál mostanság fura dolgokat(reggel hidegen ha nem járatom pár percig akkor gázadásnál meg akar fulladni és durrog is...), rendeltem bontva egy vezérműtengely jeladót meg egy lambda szondát, mivel a MES azt írta, hogy ez kell a kis lelkének, hogy minden jó legyen! A lambdát kicseréltem magam(ez nem volt egy nagy dolog) de a jeladóhoz le kell venni elvileg a vezérlést ahhoz meg én nem nyúlok jövő héten elviszem a szerelőmhöz!!! Remélem most rendbejönnek a dolgok :)

 
>> Tuning és extra2014-04-12

Mivel már nem mai gyerekek a felnik...a sós lé pedig eléggé kikezdte már őket, eért úgy döntöttem megcsiszolom szépen és kap valami szép színt! Fekete-fehér volt az első verzió, de a fényező akitől vettem a festéket pont nem tudott adni feketét mert elfogyott neki, ezért vettem csak fehéret! Mit ne mondjak, nem bántam meg! Örülök, hogy csak fehéret tettem rá, ráment 1 hét csiszolás és egy egész hétvége míg megfújtam, mivel nem vagyok valami gyakorlott de számomra az eredmény szemet gyönyörködtető! íme a képek! :)

 
>> Szerviz2014-01-10

mavégre megkapta az új vezérlést és az olajat is! Dayco szíj gyári feszítők és Selenia 20K olaj!!! éspersze a vezérléssel együtt új a vízpumpa is :)) úgynézki megvan a vízfolyásom helye is...laza volt egy bilincs!!! remélem csak ennyi! :)

 
>> Tuning és extra2013-12-01

hát a gyári izzók mitnemondjak elég sárgák:(( ezért kapott 2db szép fehér helyzetjelzőt és 2db fehér tompítottat:)) igaz, hogy képen kéknek látszik...de élőben szép fehér :))

 
>> Egyéb2013-11-22

itt a tél...megkapta a téli pacskerokat, GoodYear UltraGrip 205 55/16 :))

 
>> Szerviz2013-08-27

mivel nyaralásból hazafelé eltört az egyik hátsó fékbetétem ezért cserés lett, de szerencsére a tárcsák nem kaptak ezért az még marad :) hamár szerelőnél voltunk akkor ki lett cserélve az első fékcső "hajlós" része is...

 
>> Szerviz2013-08-12

eléggé kopottak voltak az első fékbetéteim ezért kaptak újakat! :) km óra szerint 228.560km(de aztán kitudja)

 
>> Szerviz2013-07-17

mivel megkapta az új lengőkarokat...elmentem futóműveshez aki belőtte az összetartást aztán pedig Hankook gumikat kapott a KisAlfa 215/55/16-os méretben:)) de sajna a szerelőm mondta, hogy rövid időn belül fékcserét kéne ejteni...mertmár igencsak kevés...:( de azt még nyaralás előtt szeretném megcsináltatni:))

 
>> Szerviz2013-07-03

ma végre ki lettek cserélve a felső lengőkarjaim... a TRW-től rendeltem...remélem hosszú és boldog életünk lesz együtt:))) jobbos-balos egyaránt cseréltem, mert gondoltam hamár csere akkor legyen egyszerre...de azthiszem hamarosan az alsókat is ki kéne dobni a kukába...