Tagok >> Hege >> MiTo Turismo sport

MiTo Turismo sport - főkép

Blog

2021-05-31
Tavaszi átvizsgálás

A Formont szalonhoz mentem tavaszi átvizsgálásra. lyenkor szokott lenni olajcsere is. az átvizsgálás során: törött első spirálrugó, párás tolatólámpa, szivárogó kapcsolótengely szimering, repedezett hátsóhíd szimering, lógó hátsótengely csapágy. A csapágy már volt cserélve. Írtam blogot róla. El Tovább »

2021-05-31
Csapágy csere

Mostanság (2019. november) egyre hangosabb lett az autó. Gondoltam csapágy lesz. Megemeltem az autót és meghajtottam a kerekeket Sajnos nem lettem okosabb, mivel az összes keréknek volt egy kis hangja, de inkább a hátsók voltak hangosabbak. Tovább bontottam levettem a hátsó féket és a tárcsákat is. Tovább »

2020-09-11
Klíma cső csere

A nyár elején elvittem mind a két autót klíma átnézésre hogy ne legyen gond velük. Sajnos a nyár vége felé az egyik út után az aszfalton olaj tócsát vettem észre a kocsi alatt. Megnéztem és a klíma cső szétment és onnan csöpögött az olaj a földre. Mivel ennek a cseréjéhez le kell szedni az összes gá Tovább »

2020-03-11
Szélvédő karc

Sajnos az elöző tulaj nem tudom mivel esett a szélvédőnek, de gondolom télen a lefagyott havat fém kaparóval szedte le mert össze vissza volt karcolódva az üveg. Sok kicsi karc ami zavart főként esőben. Kérdeztem a festékboltban dolgozókat, hogy tudnak e valami megoldást; nem tudtak ajánlani semmit. Tovább »

2019-11-22
Biztonsági öv

Az utóbbi időben menetközben jelzett a biztonsági öv csatlakozója. Utánna néztem sajna előfordul ez a hiba. Amit hivatalosan csak cserével lehetne megoldani, mivel nem szétszedhető a csat. Keresgéltem és a végén találtam egy videot. Egy olasz srác egy Fiat Grande Puntot javitott meg. Ott levette a Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum