Tagok >> AetK >> 156 1.9 JTD Mjet 16V

156 1.9 JTD Mjet 16V - főkép

Blog

2016-08-12
Hermina ut

Par eve a Hermina uton lattam egy bordos kombit negylevelu loherevel. A legszebb 156-os volt amit valaha lattam a Giugiaro fele valtozatbol napi hasznalatban. Mindig szerettem volna, ha az enyem is olyan - egyben van, nem csicsas, nem torott, nem kopott, csak egy 156. Akkor ugy gondoltam, hogy az a Tovább »

2014-04-28
Műszaki vizsga és futómű

Hát átment a vizsgán. Nem csoda, lassan új autó lesz. Nem műszakilag van vele gond. Azt lassan letudjuk apránként. (Nem ilyesmire akartam költeni, hanem arra, hogy jól nézzen ki, de nem maradt választásom.) Sajna elsőre nekiálltunk a forgalmiba nem átírt Euroband D rendszámmal foglalkozni. Nem vót t Tovább »

2014-04-15
Nyar van nyar...

No, nyariasodunk.. Meg szepulunk. Nyari gumi fent, szovetszonyegek bent, az elso emblemat koszi a cartarsnak Elol vadiuj nyari gumik (Hankook - ismet Pistatol), hatul meg azok a hasznaltak amik menthetok voltak. Visszakerultek a szeretett felnik - sajna iden nem maradt keret a felujitasukra. Az Tovább »

2014-02-28
Kettostomegu, kuplung es elso futomu

Hat eddig tartott, a remeges egyre erosodott, minden piros lampat kezdtem meg jobban utalni. Nem akartam tovabb varni, nem volt jo erzes ugy beulni a kocsiba, hogy nem elvezem. Irany Zsambek. Es lon, a retteges nem volt oktalan. Elert minket az oly sokat emlegetett dizel-remalom. Ugyhogy kapott Tovább »

2014-02-05
A kezdetek

2013 novembereben eljott az ideje a 156-osnak, egy volt biztos, hogy az 1,9 jtd mjet motor legyen es lehetoleg egy kesei darab. Csak az erdekelt, hogy rendben legyen muszakilag, nem szamitott, hogy milyen kivitel. Hozzateszem, full dilettans vagyok, igy hat mikor megtalaltuk, gyerunk szakemberhe Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.9 JTD Mjet 16V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2005
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    Berlinetta, fekete plüss, gyári állapot, manuális 6 sebességes váltó
  • Extrák:
    Tolatóradar - utólagos beépítés. 4 elektromos ablak, a hárombetűsek, kétoldali digit klíma, alufelni szett 2 pár, télre-nyárra, légzsákok oldalt is.

Fotóalbum