75 2.0 TS - főkép

Blog

2014-07-17
Arc váltás

A hajtaslanc kiszerelése sajnos majd egy hónapot csúszott, sajnos a megbízott szerelő csak azon a napon kezdte el csinálni amikor a határidő lejárt. Ehhh...megbízni valakit meg korántsem jelenti azt hogy tenyleg megbízható emberről van szó. Ha mindenki jól es határidőre végezne a dolgát, akkor nem Tovább »

2014-06-09
Irány a lakatos...

A kárfelmérést a belső alapos és megfontolt kiszerelése követte, ami kb. 6 hónap alatt ment le, mivel csak minden 4.-5. hétvégén volt időm és lehetőségem ezzel foglalkozni. A belső kiszerelése egészen jól ment, a visszapillantón kívül semmit nem törtem el. A belső visszapillantó leszerelése egysze Tovább »

2014-03-28
A hazaút

Az autó hosszú távú tárolásának egyetlen ésszerű módja az maradt, ha hazafuvarozom vidékre Budapestről. A családi háznál van egy ~ 300 m2-es raktár, így a tárolás és szerelés számára jobb helyet ettől gazdaságosabban nem tudtam találni, mivel a szerelés és javítás egy részét akarom csak saját magam Tovább »

2014-03-28
Kárfelmérés 1.

A vásárlást követően az első kör a kárfelmérés volt, a lista hosszú és messze a vég, de nem tűnik egyik sem (egyenlőre) megoldhatatlannak: - bal hátsó sárvédőívet házilagosan próbálták javítani, csere - bal hátsó ajtó sérült volt, nehezen nyílik/záródik - hátsó kipuff dob "hiányos" - szinte az ö Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum