Mutasd

>> Esemény2017-06-25

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Hamarosan talán ùjra itt leszek egy másik vaddal.

 
>> Szerviz2017-06-14

Eljött az ideje a bal oldali emelő cseréjének is. Így már mindkét oldalon kicserélve. Nem lesz vele gond többé :)

 
>> Szerviz2017-06-14

Cserélve lett a nyomásszabályozó szelep, mert nem rendesen tette a dolgát :) Valamint elávolításra kerültek a szívósorból az örvénylapátok. :)

 
>> Szerviz2017-03-16

Eljött az ideje a következő olajcserének, és ha már itt vagyunk, még pár dolog cserés lett.

Motorolaj: Xado 5w40
Váltóolaj: Tutela Technyx + Xado EX120
Szervóolaj: Tutela
Fékfolyadék: Gulf DOT4
Olajszűrő: Valeo
Pollenszűrő: Valeo
Levegőszűrő: Sofima

 
>> Szerviz2017-01-08

Sajnos a tárcsa ami egy éve került fel, annyira silány minőség volt, hogy meg is adta magát a gumi. Még időben észrevéve a bajt, cserélve lett.

 
>> Egyéb2016-11-26

Az utóbbi időben eléggé beástam magam a halogén izzók világába és sok videó megtekintése, valamint tesztek olvasása után döntöttem a Philips White Vision +60% mellett. Teljesen jó döntést hoztam. Hófehér fénye van (4.300K), és sokkal jobban látni vele éjszaka. A távolságiba is ilyen kerül majd. :)

 
>> Tuning és extra2016-11-13

Úgy döntöttem eladom MAK felni szettemet és beszerzek egy gyári garnitúrát. :)
Kléber nyári gumikkal együtt vettem, így arra nem kell költenem egy pár szezonig.

 
>> Szerviz2016-11-08

Eddig bírták a Champion-ok. Most megpróbálkozunk a prémium kategóriával, így kapott a vas egy szett Bosch Aerotwin-t. Kíváncsian várom, ezek meddig bírják majd :)

 
>> Szerviz2016-11-02

Nem volt vészes állapotban a fényszóró búra, de azért ráfért egy polírozás. Egyből észrevehető volt a különbség. Messzebb világít és a vetítési kép is szebb. :)

 
>> Szerviz2016-08-06

Útközben egy nagy csattanásra lettem figyelmes. Megálltam, körbejártam a kocsit, de nem láttam semmi problémát, így tovább indultam. Egy pár km múlva arra lettem figyelmes, hogy huzat csapja meg a tarkóm. Hátra pillantottam és láttam, hogy szép lassan csúszik le az ablak... itt már tudtam miről lesz szó. Hazáig kiékeltem az ablakot. Vettem is egy felújító szettet, de szetszedés után kiderült, hogy kicsit nagyobb a baj, így vennem kellett egy komplett szerkezetet motor nélkül. Wintek márka mellett döntöttem mivel ők is olaszok. Ránézésre minőségi termék, tökéletesen passzol és teszi a dolgát. :)