Tagok >> kertecs >> 145 1600 I.E. 8V "L"

Autó adatlap

  • Típus:145 1600 I.E. 8V "L"
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:rosso proteo met.
  • Jellemzők:
    Veszélyeztetett faj, kihalóban Magyarországon.

    2019. szeptemberi fajtamentési magánakció után került egy budapesti autókereskedésből Pécsre. Gyakorlatilag bontószökevény, talán még éppen nem rozsdaboglya.
    A tulaj kölcsönadta egy szépreményű vevőjelöltnek, aki sikeresen összetörte a bal elejét. A saját autójával… maszkot, lámpát, sárvédőt, ahogy kell. De ez nem volt elég. Helyreállításként szerencsétlenre egy unix-utángyártott, sehol nem illeszkedő sárvédőt akasztottak (éppen nem esett le), depo fényszóró (semerre nem világít)… Inkább adták volna át az árát.
    Utóbb kiderült az előttem a hosszú ideig tulajdonostól, megelégelte, hogy nem tudnak rájönni, miért nem indul „néha”, és betolta egy jószándékú autókereskedőhöz.

    Nem nézett ki valami fényesen, viszont mutattak jelek afelé, nem menthetetlen. Utolsó évjárat, Fiat-éra előtt született, Rudolf Hruska és Andreas Zapatinas, ez még jelenthet jót.

    Indult, reszelős hang. A belső nem lelakott, csak a tetőkárpit katasztrófa. Szórványos karbantartás, és korrózió nyomai egyaránt. Csatak olaj a motor eleje/alja. Aztán az eredetvizsgáló rampája előtt nem indul többet. Kétségbeesett telefonok…

    Innen szép nyerni.

Fotóalbum