Mutasd

>> Szerviz2012-12-17

Közel 6 héttel az után, hogy megtörtént az ülésfűtés hibájának feltárása, megjött az alkatrész és sikerült még az ünnepek előtt időpontot kapnom a szerviztől. Az időjárás is kegyeibe fogadta a műtétet így ma végre túlestünk a szervizelésen. Minden simán ment, bár hozzáteszem, legutóbb még arról volt szó, hogy zárlatos az alsó fűtőszál, és kb. 50 ezres alkatrészköltséggel kalkulálhatok, ma az elszámoló lapon egy ellenállás szerepelt 31 ezerért (mint anyagköltség) és a bal ülésfűtés lap cseréje 29 ezerért (mint munkadíj). A felhasznált segédanyagokkal együtt 60.922 Ft-ot hagytam ott a szervizben, aminek nem nagyon örültem, de kárpótolt érte a hazaúton érzett forróság :)
A 3 órás műtét alatt kihasználtam, hogy kénytelen voltam délelőttre félre tenni a munkát, és felkészültem a holnapi vizsgáimra, így viszont nem jutott idő arra, hogy lőjek pár képet a fűtőszál cseréjéről. Kénytelen voltam megbízni a szervizben, akik most precíz pontossággal jártak el és a múltkor rosszul visszahelyezett kapcsolót is rendben a helyére pattintották.

Így végre -egy alapos mosás után- eltehetem a drágám a garázsba, hogy téli álmát aludja egészen a februárban esedékes műszaki vizsgáig.

Km óra állás: 74.635