Mutasd

>> Tuning és extra2022-12-09

Az autó nagy hiányosságának éreztem, hogy a telefontükrözéshez kábel kell. Főleg annak fényében értelmezhetetlen ez, hogy vezeték nélküli töltőpad is van benne. Tény, hogy jól ki van találva a telefontartó elrendezése, a kábelnek ki van alakítva a hely, ergonomikus stb.
De akkor is... Nehogy már a 21. század 3. évtizedében kábelekkel kelljen kínlódni...

Az almásoknak már régóta megvan a megoldás erre a problémára. Nekem viszont androidom van, ehhez pedig kicsit később fejlesztették le az eszközt.

Ez pedig az AA Wireless adapter. Rendkívül egyszerű a használata, csak össze kell dugni az autóval, le kell tölteni hozzá a Play áruházból az app-ot - ez utóbbi csak az első csatlakoztatáshoz és beállításhoz kell, az sem tart sokáig - utána pedig a telefon már tükrözve is van a központi kijelzőn, vezeték nélkül.

A kütyü nagyon jól működik, mire beül az ember az autóba, a telefon általában már csatlakozott is. Ettől a kis apróságtól hatalmasat lépett felfelé az autó a prémium érzésben. Nem is értem, hogy miért nem volt ez alapból része egy ilyen kaliberű kocsinak. Imádom.

Alább a 3. képen látható az adapter és a hozzá kapott kábel. Ezt még majd kétoldalúval feltapasztom a tároló falára, hogy fix legyen, ne tudjon elmozdulni. Csak akarok még hozzá venni valami komolyabb kábelt, mert a rendszer nagyon érzékeny annak minőségére és azt vettem észre, hogy néha elveszti a kapcsolatot a telefonnal.