Mutasd

>> Egyéb2009-01-24

Furcsa érzés volt felrakni a Használtautóra az autómat. Az már olyan hivatalos.... először itt az amorén tettem fel a hirdetést, az még olyan vidám volt... mert az Nektek szólt, olyanoknak, akik értik, milyen érzés ez.

Pár hétig csak az adatlapomon volt kiírva, hogy eladó, elvihető... páran érdeklődtek is, van is, aki egész komoly érdeklődőnek tűnik. Remélem nem fog megharagudni, hogy most már mindenhol hirdetem, de hátha ezzel őt is ösztönzom kicsit :)

És hogy mi lesz az utódja? Többen már tudják, nem titok (már Takács Ákos is tudja, ki mondta el neki??? :)

Szóval sokat osztottam-szoroztam, milyen Alfám legyen. Szemeztem a Brerával és a 159-essel is. Utóbbihoz fiatalnak érzem magam, a Brerából pedig csak a faceliftes tetszik (ülések, stb.), abból pedig egy olyan felszereltségű, amivel kiegyeznék, bővel túl van a 10 millió forinton. Nem tagadom, elgondolkoztam egy Z4-es BMW-n is, de mindennapi használatra alkalmatlan lenne egy kétüléses roadster. Két autót pedig nem tudok megengedni magamnak.

Így hát, úgy tűnik, hogy az új autóm is egy GT lesz, csak egy picit fiatalabb, és a csúcsmodell. 3,2 V6. Talán megértitek :) ... frissítés: de lehet, hogy ez mégsem jön össze, így más Alfa után kell nézzek. Az se lesz rossz :)