Tagok >> osee_selespeed >> Giulietta 1.4 Tb Distinctive

Giulietta 1.4 Tb Distinctive - főkép

Blog

2018-06-02
Nyári kerekek

Eladódtak a csúnya, matt feketére fényezett nyári gurulók, két fűrészfogasra kopott, de még jó mintájú Semperitekkel. Jöttek helyette szép 8C felnik, 5-7mm-es Bridgestone gumikkal. Még nyereség is volt a bizniszben. Tovább »

2017-10-22
Frissítés (Navi, Fedélzeti számítógép)

Már régebb rendeltem kábelt a gyári Tomtom navihoz. Mert sajnos az előző tulaj nem volt kedves az autóban hagyni. Mai napon kissé megizzasztott, de végül sikerült frissíteni a térképeket. Ráadásnak frissítettem a Blue&Me-t is. Így már minden tökéletesen működik. Láthatóak a fedélzeti számítógép in Tovább »

2017-10-22
Téliesítés 86400km

Ma felszereltük a 16-os, eredetileg 159-re való gyári felnikkel ,az új, Hankook téligumikat. Picit kényelmesebb lett tőle az autó. Tovább »

2017-09-20
Hátsó fék

Kicsit jobban átnézve az autót derült fény rá, hogy a hátsó fékek eléggé a végüket járják. A tárcsák 1mm-el voltak a határérték fölött, egyik betét kopásjelzője éppen, hogy nem volt még elvágva. Így rendeltem rá tárcsa/ betét kombót. Fő szempont volt, hogy a tárcsákon legyen korrózió elleni védőréte Tovább »

2017-09-18
Első csutakolás

Nem volt még koszos, de a frissen vásárolt téli felnikkel együtt már az autót is lemostuk. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulietta 1.4 Tb Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2012
  • Színe:Rosso Competizione 8C
  • Jellemzők:
    Volt csajom autója, de mivel ő még nem vette rá magát, hogy regisztráljon, így elkezdem én a blogot, mert történt már ez-az. :)
  • Extrák:
    Start-stop, Kanyarkövető Bi-Xenon, Sportcsomag, Félbőr(fűthető, elektromos deréktámaszos) ülések, TomTom Navi

Fotóalbum