Mutasd

>> Esemény2012-01-04

Az egész úgy kezdődött, hogy kaptam egy kavicsot! Ezeken a jó magyar utakon ez nem meglepő...nagyot csattant de nyomát nem láttam így nyugisan haladtam tovább! Aztán majd 100 km múlva valami furcsa dolog jelent meg az ablaktörlő irányából....egy fénytörés mely szépen lassan araszolt felfele egy repedés formájában....Elég ideges lettem aztán kicsit lenyugodtam és számba vettem a lehetőségeket:
1. van cascóm ami üvegkárra is jó igaz 10% önrészt ki kell csengetnem,
2. elég sok cég foglalkozik javítással de repedést nem vállal(hat)nak de én azért saját felelősségemre ideiglenesen megcsináltattam itthon egy cimbivel aki már 10 éve javít kőfelverődést! Átmeneti megoldásnak jó lesz mert várni akarok tavaszig a cserével elég jól sikerült alig észrevehető és mivel meg lett fúrva a repedés vége így nem fut tovább!
A cascóm az Uniqánál van felhívtam őket a későbbi csere részletei miatt és meglepetésemre ha a Carglassnál cseréltetem ki az üveget akkor az önrészt is átvállalják! Elég jól hangzik ráadásul csak gyári üveg elérhető nem is szeretnék mást berakatni így valószínű itt fogom cseréltetni ha melegebb idő lesz tavasszal!