Mutasd

>> Szerviz2021-07-30

Kopog és nyiszog bal elöl. Mindezt 49500 km-nél ... Hát fura, de kérjünk időpontot a szervizbe. Bevittem, megnézték: nincs semmi baja az autónak. De mondom kopog, nyiszog, fékezésnél koppan. Áááá, az biztos azért van mert elektromos a fék blablabla. Igen, ezt tudom, de eddig mégsem volt ... OK, nézzük meg alulról, még csápon van az autó.
Kb. 5 másodperc alatt szúrtam ki a bal alsó lengőkar első csuklója és a bölcső közé beszorult 5 centis kavicsot - kipiszkálta a szerelő, és eképpen megjavítottuk az autót (látszott, hogy összecsiszolódott a fémmel).
De közben kiderült, hogy az elmúlt 2 hétben, míg nem nyitottam ki a motorháztetőt, egy kedves kisállat kirágott egy nagy darabot a zajcsökkentő burkolatból :-( Rendeltek másikat, és jövő héten megyek felrakatni. Szereztem nyestriasztó spray-t, majd azzal még lefújom.
Amúgy semmi extra, az autó megy hiba nélkül, csak a dízelt meg az ablakmosót kell bele tölteni, olajat sem fogyaszt.
Sajnos már megkaptam az értesítést, hogy keressek januárra másik kocsit, letelik a négy év és kiveszik a fenekem alól. Mi legyen helyette? Még nem tudom, sokismeretlenes az egyenlet.