Tagok >> Poseidon >> 156 2.0 16V TS Distinctive

156 2.0 16V TS Distinctive - főkép

Blog

2014-10-14
Gyertyák (már ideje volt :D)

Megjött a gyári Alfa csomagolású NGK platina gyertyaszett... na, hát tényleg kellett neki. A fogyasztás is leesett és a "menetélmény" sem épp ugyanaz, mint előtte :) Tovább »

2012-09-01
Átléptük a 200.000-et :)

Sikeresen átléptük a 200.000-et és ennek örömére mindjárt meg is ejtettem egy nagyobb szervizt. Komplett vezérlés, ilyen-olyan görgők és ehhez kapcsolódó apróságok, tömítések, vízpumpa, ez-az... ripsz-ropsz meg is volt a 200 000 forintban is :) Lényeg, hogy minden klappol. Már csak egy gyertyaszette Tovább »

2009-02-11
Kormányprogram

Egy új szervószivattyú és egy kormánymű csere után ismét fittek vagyunk (érdekes, hogy a barázdák a Hungárián már nem akarják kitépni a kormányt a kezemből... fantasztikusan jó érzés ahogy kapaszkodik az útba). Még egy komplett fékcserét adok a kicsikének a szülinapom alkalmából (mivel rajtam nincs Tovább »

2008-10-22
Tisztább, szárazabb érzés :)

Múlt héten kikerült az utolsó "használt" darab is a futóműből (a bal első-alsó lengőkar és a jobb stabrúd-összekötő), úgyhogy elmondhatom, hogy az első futóművem az elmúlt 1 év alatt teljesen újra cserélődött minden alkatrész tekintetében, beleértve a lengéscsillapítókat... Nem mondom, durván új aut Tovább »

2007-07-20
Ritorni di Giuseppe

Hát eljött a nagy nap és elkészült a nagy mű. "Il dottore" (aka Führer Zoltán) visszaszolgáltatta Giuseppét. Az új motortól szinte kiszaladna vezetője alól ha tehetné, olyan harapós (igaz, az elmúlt 1 hónapot egy Punto igyekezett kellemesebbé tenni, dehát nem összemérhető a két erőhatás). Óramű Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:156 2.0 16V TS Distinctive
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:1998
 • Színe:Rosso
 • Jellemzők:
  Elődöm gyönyörű állapotban megőrízte a belsejét, se egy kopás, se egy letört akármi, mintha új lenne, még 11 évesen is (köszi Giuseppe!). Gyönyörű forma, sebességre termett sziluett, morcos tekintet. Igazi élmény utazni vele az egész családnak!
 • Extrák:
  Nem tudom mi ebből az extra és mi nem, de íme a felszereltség: ABS, 2 légzsák, 4 elektromos ablak comfort csomaggal, elektromos fűthető tükrök, fa szervó kormány (állítható), MOMO bézs bőr ülések, automata légkondícionáló, ködlámpák. A "csoszogókat" illetően Debica Furio 205/60 R15 gyári 8-lyukú alufelnin.

 • Egyéb:
  Az autót a Giuseppe névvel illettem meg első tulajdonosa, az egykori olasz nagykövet után, akinek nagyon hálás vagyok, hogy az autó szinte gyári újnak néz ki mind kívül, mind belül! Remélem hosszú távon jól megleszünk Giuseppével :)

Fotóalbum