Tagok >> SD >> Giulia Super

Giulia Super - főkép

Blog

2024-04-06
Versenybalesetet szenvedtem :P

Nyilván idén is elmentem vezetéstechnikai trénignre, mert mikor máskor mozgassam át Giulia őnagysága tagjait:))) Saját magam örömére azt az önszívatást találtam ki, hogy vittem két szett gumit. Tervek szerint alakult minden: - délelőtt a gyári 17" gumikkal mentem - délután pedig egy kicsit has Tovább »

2024-03-13
Pimp my ride 2.0

Piros indítógomb! A tudomány jelenlegi állása szerint youtube mint tudásbázis alapján megtanulmányoztam eme 5 percnek hazudott beavatkozás kulcs momentumait. A videón nem én vagyok, a spanyolom sem elég jó de végül sikerü Tovább »

2024-03-13
Pimp my ride 1.0

Előre látó módon vettem öngyógyuló vastag átlátszó ömtapadó gyerekvédelmi fóliát. Ennek applikálása nem volt egyértelmű történet. Ugye a felület maga eléggé 3d tehát az anyag megnyúlik, buborékos lesz. Vissza kell szedni, akkor para hogy leszedi a fényezést. Vegül az jelentette a megoldást hogy vi Tovább »

2024-03-07
Kakucs speciálba! a windows 1 hét alatt bexart...

Vettem egy nagy levegőt és windowst telepítettem parallels demora, vettem rá Assetto Corsa-t, content managert, és Kakucs pája modot. Nem tudom ez beteges-e de én meg akarom ismerni egy kicsit a pályát mielőtt valóban oda jutok:) A laptiming összes alfás videója után a függőség már adott, a Tovább »

2024-02-28
Felnit vettem.. eskü fullgyári :)

Néztem a felniket, láttam az árakat és egyszer csak beütött ez: egy Classico 19" QV szett a nagy, az etalon:))) A sztori hogy egy Passat CC-re szerette volna feltenni egy csóka, de mivel a féke meg S8... így nem ment fel:)) Ezért meghirdette. És én biza lecsaptam rá és este már ott is voltam:))) Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulia Super
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2022
  • Színe:Rosso mi más:)
  • Jellemzők:
    l'essenza dell'alfa
    24 km után igazolom így van:)

    a Groupama tanpályán kereszteben autózva léptük át az 5000km-t, kibújt belőle a vadabbik énje :D
  • Extrák:
    Piros féknyereg:)
    Van rajta igen:)
  • Egyéb:
    Családi zsebferrari :)
    A feeling csodálatos!!!

Fotóalbum