Site üzenet

Hibás jogosultság.
Az oldal megtekintéséhez nem rendelkezel a szükséges jogosultsággal.
Adok-veszek - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Adok-veszek >> Hirdetésfeladás

TUDNIVALÓK A HIRDETÉSFELADÁSRÓL
Kérjük hirdetésed feladásakor minél több adatot adj meg, hiszen ezáltal pontosabbá és megbízhatóbbá tudod tenni a hirdetésed, és így elkerülheted a felesleges félreértéseket!

Az itt megjelenő hirdetésekért az oldal készítői nem vállalnak felelősséget; a feltűntetett árakat és az ár-érték arányosságot nem véleményezik vagy minősítik. Azonban törölhetik azt a hirdetést, amely nem valós tartalmú, vagy nem az adott rovatba vagy kategóriába illik. Az oldal szerkesztői törlik a komolytalan, vagy a nem ideillő hirdetéseket is.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az adok-veszek oldal csak magánszemélyek részére ingyenes! Magánszemélyként nem hirdethetsz:

- autóipari szolgáltatásokat (alkatrész értékesítés, bontók, szervízek, stb);
- egyéb szolgáltatásokat;
- kereskedelmi mennyiségben terméket (értsd: ugyanabból a termékből több példányt);
- Alfa Amore logóval és/vagy felirattal ellátott terméket (kiegészítők, matricák, ruházati termékek, stb).

Ha bontott alkatrészeket értékesítesz, egy hirdetésbe csak egy konkrét autó alkatrészeit add fel, és tételes, beárazott listában sorold fel ezeket!

Az ezen feltételekkel ellenkező hirdetések üzleti jellegűnek minősülnek, és csak térítés ellenében jelenhetnek meg az oldalon! Ha üzleti jellegű hirdetést szeretnél feladni, keresd meg az oldal készítőit: info@alfaamore.hu.

Egyáltalán nem hirdethetsz:

- nem jogtiszta termékeket (kiadványok, szoftverek, stb);
- Alfa Romeo logóval és/vagy felirattal ellátott, nem alkatrész-jellegű jogvédett termékeket (kiegészítők, matricák, ruházati termékek, stb). Kivételt képeznek ez alól a hivatalos forgalmazók által feladott hirdetések.

A fentiek megszegése minden esetben a hirdetésés törlésével jár.

Tagok számára a feladott hirdetések utólag is módosíthatók - kérjük tehát, hogy ha elrontottál valamit, ne adj fel új hirdetést, hanem a már feladott szöveget javítsd ki!

Kérjük azt is vedd figyelembe, hogy ez itt az Alfa Romeo rajongók közössége, így nem biztos, hogy szívesen veszik más autómárkákkal kapcsolatos hirdetéseket!

Kép feltöltése

A képek formátuma JPG, GIF, vagy PNG lehet. Ha a feltöltött kép hosszabbik oldalának szélessége
meghaladja a 800 pixelt, akkor átméretezzük!

Adatok

Keres
Kínál