Blog >> mindig

>> EseményHátvédRomeo // Alfa 33 33 1.7 I.E. 8v Bestia // 2013-01-17

Sziasztok kedves AlfaAmore tagok!

Ezt a blogot, azért írom, mert jó páran tudtátok, illetve izgultátok át az időt 2009-ben, hogy felépüljek és életbe maradjak abból, amikor rám támadott egy fickó merő féltékenységből és 13 késszúrással életveszélyes sérülésekkel helikopter száguldott a kórházba velem.
A majd 4 órás műtét után 3 nap 3 éjszaka küzdöttek, küzdöttem az életemért, hogy most itt lehessek.
Ennek kapcsán megírtam életem e szakaszának történetét a MINDIG VAN MÉG EGY ESÉLY CÍMŰ könyvben. Állítólag fantasztikus lett. Akik eddig olvasták ezt állítják. Néhányan, akik facebookon ismerőseim bele tekinthettek már, de itt is szeretném megmutatni nektek. Remélem sokaknak felkelti az érdeklődését, és szívesen rendel nálam és elolvassa.
A könyv hátoldaláról a következő sorok.
„A könyv rólam szól, hogyan sikerült az életemben feljutni a boldog vagyok, hegytetőre, és onnét egy nagyot esni, amíg azt nem vettem észre, hogy az életem a tét. Olvashatsz, sportról, tragédiáról, megérzésről, tanulságról, társadalmi hibákról, és rengeteg jó tanácsról. Izgalmakkal teli, történet, beszélgető közvetlen stílusban, hogy minél jobban átlátható legyen, mit szeretnék közölni az olvasóval, veled kedves olvasó. Olykor olvass a sorok között, ne hagyd magad becsapni a szemednek! Azokon a részeken, ne szörnyülködj annyira, hanem a könyv egészét tartsad, szem előtt! Egészében fogod látni, amint a végére értél, hogy mennyire kicsinyesek tudunk lenni mi emberek. Mennyire gyarlók, mennyire szeretetre méltóak, mennyire keménynek és erősek látszólag, miközben mégis a félelem lesz úrrá rajtunk. Megtanulhatod, ebből a könyvből hogyan győzheted le a félelmedet, és hogyan léphetsz tovább bármin, ami hátráltat. Olykor nevetni, olykor sírni fogsz, olykor dühös leszel, de meg fogod ismerni a jó és rossz tulajdonságaidat. Továbbá ha figyelmes leszel, megtanulhatod, az életedet úgy irányítani, ahogy neked tetszik. Erős leszel, bátor, és nem ismersz lehetetlent. Vágjunk is bele a beszélgetésbe! Menjünk vissza az időben, egészen 2005-ig!”
Jó olvasást kívánok nektek!

A könyv egyelőre nálam rendelhető, és a honlapon: www.testkultura.com címen, és ott lehet majd olvasni a könyvről is. Facebook

Mindig van még egy esély


Itt már vannak betekinthető részletek a könyvbe. Kellemes nézelődést a honlaphoz, és a facebookos oldalhoz, és kellemes olvasást kívánok a könyvhöz! Remélem sokaknak tetszik majd.
Köszönöm, hogy elolvastátok a blogot! Aki rendelni szeretne írjon a falamra!

Ezen az oldalon sok érdekes dolgot is megosztok majd a könyvről hamarosan. Addig is a többi tartalmat lapozzátok, sok szeretettel várlak oda is benneteket. :)

Test és lélek

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Csao: HátvédRomeo