Blog >> coverwise

>> AutóápolásRomeoOne // Alfa 159 2.0 JTDm 16V 170 LE // 2016-09-23

Mivel nincs garázsom és a közeljövőben nem is lesz, de az autót nem akartam simán a szabad ég alatt tartani, ezért kellett valami megoldás. Autóponyvát akartam, de nem volt tapasztalatom még vele. Az Alfacity-n kint volt a Coverwise, gondoltam, ez lesz a jó lehetőség, hogy szakembertől tudjam meg a kérdéseimre a választ. A cég képviselője nagyon képben volt a témában és eloszlatta minden kétségemet. Így már biztos voltam benne, hogy mit akarok, bár amikor megláttam az árát, azért kicsit felugrott a szemöldököm.
Augusztus legvégén elindultam Pátyra, hogy a cég műhelyénél leméressem az autót. Mivel tudtam, hogy fényeztetni és políroztatni fogom, ezért úgy akartam időzíteni, hogy mire az meglesz, addigra a ponyva is itt legyen. Jó két hét múlva meg is érkezett.
A ponyva mellé járt még egy zsák is, amibe bele lehet tenni. Meglehetősen nagy egyébként, elfoglalja a csomagtartó negyedét. Afelől is voltak kétségeim, hogy a fél perces felhelyezés és levétel mennyire valós, ugyanis a cég ezt állította róla. Ma felraktam és levettem, majd elcsomagoltam a csomagtartóba háromszor. Én is meglepődtem, de ez tényleg gyerekjáték csak kicsit be kell gyakorolni a mozdulatokat. Az anyag is baromi jó, érezhetően minőségi a külseje és a belseje is. Eddig teljesen hozta a felé támasztott elvárásaim. Remélem a jövőben is ugyanilyen elégedett leszek vele.