Óhh hát erre az útra könnyedén rálépnék, csak még nem jött el az ideje. Tartom magam ahhoz, hogy olan autóink legyenek, amikbe be tudom paszírozni a családot. Autózni együtt élmény :-) Aztán pár év és nem kell napi járós, nem kell családi kirándulós, na majd akkor. Bár akkor egy 90-es évjárat körüli 2.0 Spiderre gondoltam, bézs bőr, fakormány. Nem tudom volt abból zöld? XDD
Én sem szoktam, de most valamiért. Leginkább az apartman parkról keresem infót, mert Szarvason nagyon bejött ez a megoldás, gyerekekkel kényelmes volt így. Plusz mi el szoktunk tölteni pár napot még utána ott, megnézzük nyugodtabb tempóban is az érdekes helyeket. Nyilván találkozó, verseny szempontból kb mindegy a hotel, a társaság a lényeg. :-) De aztán a fene marad egy olyan helyen ami esetleg kellemetlenebb mint kéne. Csak ezért kérdeztem, de majd rákérdezek a szervező uraknál is :-)
Nevezés pipa.. viszont elolvastam a hotelről a véleményeket. Volt ott esetleg valaki hogy most milyen? Az apartman részről se sok infót találtam. Azon a részen lesz a rendezvény, érdemes oda, vagy inkább a hotel?
Köszönöm! Jó hogy megkérdezetem,mert azt hittem ez a fajta olaj 2-3 évig is bírja.A 10w40-est azt 13-14 havonta cserélem,mert télen megy műszakira a 146.Kb 4-6 ezret megyek vele a kabrióval pedig kb 2 ezret.
Volt értelme szétbugászni a donort!:-) Ilyet is találtam benn, és még emlékeztem rá.
Lenne egy kérdésem, ahogy az lenni szokott. A Spiderben meddig maradhat a motorolaj? Csak mert mi 10 ezret kb 3 év alatt fogunk vele menni! 10W60 Selenia Racing van most benn.
Köszönöm, és jó éjszakát kívánok! Na meg jó utat természetesen!!:-)
Szervusz!
Nem kötöttem ki semmit, mert az szerintem nekem nem is jó! De ezek szépen szólnak, legalább is ennyi pénzért nagyon szerencse volt megvenni!És ami a legfontosabb, hogy beleillett a likba kis feszegetés után, de ha mindegyik fül tetejét levágtam volna akkor lazán belemegy a helyére.
Ma ezekre sikerült kicserélnem a régi ajtó hangszórókat,és nekem bőven jól szólnak!
Az én alfabéta tudásommal 20 perc volt a csere.Az egyik takarórács egyik fülét kellett csak kiiktatni, amúgy nekem pont beleillett!