Szerintem nem centizzük ki nagyon, inkább olyan 17 órai kezdést javasolnék. Akkor még bőven világos van, és ha egy órával később érsz oda, akkor sincs nagy baj.
Megvárom mit ír Andris, és fixálunk - meg felhívom a templom kezelőjét, be lehet-e hajtani oda
Andris is benne van, megnézi a beosztását, mikor lenne jó. Ő fotózna is. Felmerült Zsámbékon a romtemplom, vagy Martonvásáron a kastélypark, mint helyszín.
Lőnénk pár jó fotót, aztán mindkettő mellett van 1-1 jó cukrászda kicsit beülni, dumálni.
Sziasztok! Felmerült egy ötlet a FB csoportba, miszerint idén lenne egy kis megemlékezés az Alfissimo-ban a 916-os típusról - mert bizonyos időszámítás alapján most 30 éves :)
Peti, akivel szerveztük a tavalyi AC-re a sok 916-ost, tudna hívni 3-4 autót, én pedig a Spider csoportot vállaltam be :)
A kérdéseim:
- kinek lenne jó még júniusban?
- ki mit szólna egy rövidebb, 2-3 órás összejövetelhez?
- és ha mindez egy HÉTKÖZNAP délután lenne? :O
- és ha Budapesten vagy Pest megyében?
Nyilatkozzatok kérlek, hogy lássuk, mennyire találkozik a lehetőségekkel a gondolat :)
Köszönjük a gratulációkat 👍
Mondtam, hogy idén rámegyünk a legjobb szintidőre
Azt is megálmodtam, hogy Zselé és kedves neje nyerik a versenyt- majdnem bejött csak egy helyezést tévedtem 😀
Sanyi megkaptad a képeket ?
Sziasztok!
Kérdezném a profiktól, hogy tudtok-e a gyári veterán ajtóhangszórók helyére bármilyen plug&play típust ajánlani, ami full oda való méret szempontból, minden kiegészító/kiemelő keret és barkácsolás nélkül? Nincs semmi elvárásom, a jobb fülemre úgyis süket vagyok, a női hangokra a balra is, arról még papírom is van :-)
Köszi az ötleteket!
Tisztára mint a profik a rallye-bajnokságban!!!
Amúgy mindenkit megillet a gratuláció,mert nehéz lehet ilyen jót menni pláne időre!Pláne hogy vigyázni is kell a Spiderre!!!
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Giuseppe is velem másodpercre azonos (!!) szintidőt ment, csak engem dobott ki a gép, mert a hivatalos 4:57 volt - én pedig 4:57:20-at mentem, Giuseppe 4:56:40-et
Bár valószínűnek tartom, azért volt így mert a szintidő kerekített volt, tehát 4:57:x. És emiatt a 4:57-es idő volt a nyerő, de azért az milyen, hogy másodpercre azonosat megyünk egy majd 5 órás versenyen? :D