SanyiJTD2021-12-06 17:55:57 // 12760
Ha belülről becsukod a központi zárat és úgy zárod az ajtót nem hajtja be. Aki csillaggarázsba parkol annak jól tud jönni.
Piritu - 1.000.0002021-12-06 17:23:38 // 12759
Nem a hely a ciki, hanem az hogy mikor fog befagyni a hótól, jégtől egy éjszakai parkolás alatt és hogyan mekkenik meg a mozgatása egy induláskor...
A Giu gyárilag úgy jött ki hogy nem hajtotta be becsukáskor, aztán menüből be lehetett kapcsolni, ki meg a márkaszerviz se tudja. A menüpont is eltűnt...
A Giu gyárilag úgy jött ki hogy nem hajtotta be becsukáskor, aztán menüből be lehetett kapcsolni, ki meg a márkaszerviz se tudja. A menüpont is eltűnt...
Föckös2021-12-06 15:45:12 // 12758
De én a capitalban autózom, nem faluhelyen :-D
pettinke2021-12-06 14:26:55 // 12757
általában valami megzavarodik a fejében (Windows CE embedded oprendszer), és ebből a SW update (még ha az éppen rajta lévőt is töltöd rá), kibillenti. de sajnos ennyi idő után maga a hardver is elbukik sokszor, valahogy nem sikerült strapabíróra.
egy valamit még kipróbálhatsz: leveszed 1/4 órára az akkusarut, hátha akkor magához tér.
egy valamit még kipróbálhatsz: leveszed 1/4 órára az akkusarut, hátha akkor magához tér.
forrasr2021-12-06 14:03:29 // 12756
Fekete szegélyezésűt szerettem volna, itthon az 70-80e körül jött volna ki így olaszból rendeltem: https://www.ebay.it/itm/174749472989?hash=item28afe158dd:g:97YAAOSwRYJgcguM
(ez nem gyári, csak a jelvény kerete meg a jelvény az- a rács jó minőségű utángyártott)
Krómos gyári van alfadeponál meg a fiatalkatreszek.hu-n is jó áron:
https://alfadepo.myshoprenter.hu/alfa-romeo-giulietta-my-elso-facelift-diszracs-536
https://fiatalkatreszek.hu/termek/H%C5%B1t%C5%91r%C3%A1cs+++++/37547
(ez nem gyári, csak a jelvény kerete meg a jelvény az- a rács jó minőségű utángyártott)
Krómos gyári van alfadeponál meg a fiatalkatreszek.hu-n is jó áron:
https://alfadepo.myshoprenter.hu/alfa-romeo-giulietta-my-elso-facelift-diszracs-536
https://fiatalkatreszek.hu/termek/H%C5%B1t%C5%91r%C3%A1cs+++++/37547
someday2021-12-06 13:48:38 // 12755
Hali! Honnan szerezted be, ha meg szabad kérdeznem?
WarbiRunner (Gyuri)2021-12-06 13:45:10 // 12754
Engem meg irritál, hogy a Giulia becsukja 😂 És nem lehet kikapcsolni.
forrasr2021-12-06 12:59:16 // 12753
Szia,
7. Pajzs csere nem nagy munka, legegyszerűbb a lökhárítót levenni és úgy megoldani, kb 10 perc a leszerelés kényelmesen. Olyan gyorsan megvolt, hogy végeztem mire eszembe jutott, hogy képet is csinálhatta volna a csere közben. Ha youtubon rákeresel van sok videó róla mi a menete.
7. Pajzs csere nem nagy munka, legegyszerűbb a lökhárítót levenni és úgy megoldani, kb 10 perc a leszerelés kényelmesen. Olyan gyorsan megvolt, hogy végeztem mire eszembe jutott, hogy képet is csinálhatta volna a csere közben. Ha youtubon rákeresel van sok videó róla mi a menete.
Föckös2021-12-06 12:07:34 // 12752
Nekem még usb sincs benne :-D
Viszont, kipróbáltan működik a LOUDLINK :-)
Tükröket én is bírnám ha becsukódna
Viszont, kipróbáltan működik a LOUDLINK :-)
Tükröket én is bírnám ha becsukódna
someday2021-12-06 11:52:01 // 12751
Köszi a sok választ srácok!
Facelift előtti, 2010es példány.
Semmilyen USB-t nem ismer fel, régi 2GB-s fat32-est sem, amit a Focusból szedtem ki.
Nem tudom hogy így hogy tudok firmware-t frissíteni, meg nem tudom mit takar a kimúlás. Mechanikai ok vagy szoftveres?
A könyöklővel majd megbarátkozom, a váltógombok linkjét köszönöm, látok ott egy két faszántost.
Facelift előtti, 2010es példány.
Semmilyen USB-t nem ismer fel, régi 2GB-s fat32-est sem, amit a Focusból szedtem ki.
Nem tudom hogy így hogy tudok firmware-t frissíteni, meg nem tudom mit takar a kimúlás. Mechanikai ok vagy szoftveres?
A könyöklővel majd megbarátkozom, a váltógombok linkjét köszönöm, látok ott egy két faszántost.
petbalog2021-12-06 10:45:24 // 12750
Szia! Pár dologra megpróbálok reagálni, amihez van érdemben infóm. :)
1. FAT32-nek mennie kell, csak azt ismeri fel, talán van méretkorlát, de erre nem vennék mérget, én 8GB-sal használtam probléma nélkül.
2. Alapvetően a hangvezérlés azon a nyelven van csak gyárilag feltelepítve, amit kifizettek anno, nekem hollandul beszélt.
3. Nekem nem volt ilyen problémám, de ismerősnél hangja volt a váltónak, olajcsere után is, viszont egy ilyen Xado Stage 1 valami adalék megoldotta a problémát.
4. Ez sajnos ilyen. :) A kézifékhez és a pohártartóhoz rossz a kialakítás, viszont nekem tetszett, hogy együtt mozog az üléssel, nekem így kényelmes volt.
1. FAT32-nek mennie kell, csak azt ismeri fel, talán van méretkorlát, de erre nem vennék mérget, én 8GB-sal használtam probléma nélkül.
2. Alapvetően a hangvezérlés azon a nyelven van csak gyárilag feltelepítve, amit kifizettek anno, nekem hollandul beszélt.
3. Nekem nem volt ilyen problémám, de ismerősnél hangja volt a váltónak, olajcsere után is, viszont egy ilyen Xado Stage 1 valami adalék megoldotta a problémát.
4. Ez sajnos ilyen. :) A kézifékhez és a pohártartóhoz rossz a kialakítás, viszont nekem tetszett, hogy együtt mozog az üléssel, nekem így kényelmes volt.
pettinke2021-12-06 10:20:37 // 12749
Helló,
1) ha ez fészlift előtti autó, akkor még Blue&Me van benne, ami kényes az USB-re, ráadásul ennyi idő után ki is szokott múlni. Megpróbálhatod frissíteni a szoftverjét, hátha. Sajnos a műszerfal kiképzése miatt nem igazán egyszerű valami újabb fajta fejegységre cserélni, de megoldható a teljes frontlemez cseréjével...
A rádiónál valami antenna hiba van, most így nem vágom, hogy a hátsó ablak fűtés az antenna, vagy a tetőn van, de ha a hátsó ablaké, akkor vezeték szakadás az átvezetőben, ha a tetőn van, akkor jellegzetesen el szokott oxidálni az antenna talpa, ki kell bontani a tetőkárpitot és szétszedni alulról
2) kapcsolódik az egyeshez, mert a beszélős nyelvet is csak kívülről, szoftverfrissítés-szerűen lehet cserélni. Magyar nincs, angol van. DE! a Blue&Me buzeráláshoz / letöltéshez való link sajnos Flash-el működött, amit meg nem támogatnak a böngészők ... http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/ de talán még lehet olyan browsert találni, amivel működik.
3) én azért néznék egy kuplungot is, hátha az nem emel ki rendesen
4) QV-nk van, abban eleve nincs semmiféle könyöklő :D
5) Nem, nem lehet.
6) https://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulietta/Gear-Knobs:::1_405_594.html
7) nemtom
8) igen, habár központi zár van a miénkben is, riasztó nincs, azt extraként kellett rendelni
1) ha ez fészlift előtti autó, akkor még Blue&Me van benne, ami kényes az USB-re, ráadásul ennyi idő után ki is szokott múlni. Megpróbálhatod frissíteni a szoftverjét, hátha. Sajnos a műszerfal kiképzése miatt nem igazán egyszerű valami újabb fajta fejegységre cserélni, de megoldható a teljes frontlemez cseréjével...
A rádiónál valami antenna hiba van, most így nem vágom, hogy a hátsó ablak fűtés az antenna, vagy a tetőn van, de ha a hátsó ablaké, akkor vezeték szakadás az átvezetőben, ha a tetőn van, akkor jellegzetesen el szokott oxidálni az antenna talpa, ki kell bontani a tetőkárpitot és szétszedni alulról
2) kapcsolódik az egyeshez, mert a beszélős nyelvet is csak kívülről, szoftverfrissítés-szerűen lehet cserélni. Magyar nincs, angol van. DE! a Blue&Me buzeráláshoz / letöltéshez való link sajnos Flash-el működött, amit meg nem támogatnak a böngészők ... http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/ de talán még lehet olyan browsert találni, amivel működik.
3) én azért néznék egy kuplungot is, hátha az nem emel ki rendesen
4) QV-nk van, abban eleve nincs semmiféle könyöklő :D
5) Nem, nem lehet.
6) https://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-Giulietta/Gear-Knobs:::1_405_594.html
7) nemtom
8) igen, habár központi zár van a miénkben is, riasztó nincs, azt extraként kellett rendelni
Piritu - 1.000.0002021-12-06 09:59:07 // 12748
A könyöklő "ilyen", már az első összegzésemben is említettem...
someday2021-12-06 09:55:56 // 12747
Köszi, részemről az öröm, másrészt köszi hogy válaszoltál. Mindenképp lesz váltóolajcsere is meg minden csere is a héten. Antennát megnézem. Sajnos ahogy nézem kicsit kevésbé pörög a topic, bár ha őszinte akarok lenni én is inkább 10 éve voltam aktív. Megpróbálom feltenni a kérdéseket a Facebook-on is, hátha.
Jimmi T.2021-12-04 12:27:50 // 12746
Üdv a fedélzeten !
Két témában vannak tapasztalataim.
Az antenna átvezető kábel törése okozhatja azt hogy nincsenek csatornák ( mi bajod a máriával , biztos jó kis csatorna :-) )
Én a váltóban rendszeresen cseréltem az olajat, és működött is valamilyen szinten.
Gyárilag alapból riasztó nélkül jöttek ki .
Két témában vannak tapasztalataim.
Az antenna átvezető kábel törése okozhatja azt hogy nincsenek csatornák ( mi bajod a máriával , biztos jó kis csatorna :-) )
Én a váltóban rendszeresen cseréltem az olajat, és működött is valamilyen szinten.
Gyárilag alapból riasztó nélkül jöttek ki .
someday2021-12-04 12:19:03 // 12745
Üdvözlet Mindenkinek!
Csütörtök óta már én is Giulietta tulajdonos vagyok, mára már volt alkalmam kicsit átnyálazni a kocsit és természetesen csitrimillió kérdésem van. Volt amire talán választ adott a google, de elég bizonytalan. Ha nem gond, itt felteszem őket, remélem lesz amire lesz válasz. Nem fontossági sorrendben, hanem ahogy jön, az is lehet kifelejtek ezt azt.
1. USB not recognized.
Agyrém, bármekkora, bármilyen (NTFS, FAT32) pendrive-ot beteszek nem látja, a rádió meg csak a Máriát fogja rendesen, bármi mást az alig jön be. Mit kell tennem, mit resetelni vagy milyen esőtáncot járni?
2. Magyarosítás / Angolosítás
Ausztriából van az autó - meglepő módon rozsdamentes -, angol a kijelző, de németül beszél hozzám és olyankor is inkább csak veszekszünk. Magyarosítás / angolsítás-t láttam hogy van, egyszer még egy blogra is eljutottam itt, de ha van valami jó to-do link azt megköszönném.
3. Váltó szinkron gondok.
Már korábban lehetett erről olvasni, hogy erre figyelni kell használt Giulietta vásárláskor. Próbakörön ez nem jött ki, de használatkor már igen, Egyest néha nem engedi be, trükközni kell, és érzek hasonlót a kettesnél, illetve a hármasnál is. Most megy szervízbe, váltóolaj csere még nem volt. Mekkora lehet a baj, szerívköltség ilyen esetben?
4. Könyöklő.
Nem érdekel, az autóba nagyon szerelmes vagyok, ha ilyen akkor inkább nem használom. De tényleg ilyen? 172 centi vagyok, kinyújtott lábbal vezetek, de ha a könyöklő le van hajtva, biztonsági övet csatolni horror, és a kéziféket sem érem el tőle, de még a váltót is csak lehajtott csuklóval. Ez normális? Tudok ezen változtatni? Elég bizar hülyeségnek tűnik.
5. Tükör
Apróság. Be lehet programozni hogy a kocsi zárásakor behajtsa? A többi autóinkon ezt már megszoktam és kicsit zavar, hogy nem csinálja. Amúgy képes rá, van rá gomb és be is hajtja olyankor.
6. Váltógomb csere.
Gondolom ez ilyen. a króm fólia foszlik és eléggé zavarja a tenyerem, meg újszerű érzés, hogy a váltógomb ilyen bumszli, van rá egy hagyományosabb kialakítású alternatíva. Esetleg ilyen forma de króm-fólia nélküli. Vagy bármi praktika?
7. pajzscsere
A keresztdíszléces scudettót cserélném a méhkas texturájúra idővel(!). jobban tetszik. Csinált már valaki ilyet? Milyen költségekkel jár?
8. Riasztó
Gyárilag riasztó nélkül szerelik őket? Magamra zártam, táncoltam benne (zene nélkül :( ), de semmi nem történt.
Tudom, hosszú lett, elnézést kérek érte.
Csütörtök óta már én is Giulietta tulajdonos vagyok, mára már volt alkalmam kicsit átnyálazni a kocsit és természetesen csitrimillió kérdésem van. Volt amire talán választ adott a google, de elég bizonytalan. Ha nem gond, itt felteszem őket, remélem lesz amire lesz válasz. Nem fontossági sorrendben, hanem ahogy jön, az is lehet kifelejtek ezt azt.
1. USB not recognized.
Agyrém, bármekkora, bármilyen (NTFS, FAT32) pendrive-ot beteszek nem látja, a rádió meg csak a Máriát fogja rendesen, bármi mást az alig jön be. Mit kell tennem, mit resetelni vagy milyen esőtáncot járni?
2. Magyarosítás / Angolosítás
Ausztriából van az autó - meglepő módon rozsdamentes -, angol a kijelző, de németül beszél hozzám és olyankor is inkább csak veszekszünk. Magyarosítás / angolsítás-t láttam hogy van, egyszer még egy blogra is eljutottam itt, de ha van valami jó to-do link azt megköszönném.
3. Váltó szinkron gondok.
Már korábban lehetett erről olvasni, hogy erre figyelni kell használt Giulietta vásárláskor. Próbakörön ez nem jött ki, de használatkor már igen, Egyest néha nem engedi be, trükközni kell, és érzek hasonlót a kettesnél, illetve a hármasnál is. Most megy szervízbe, váltóolaj csere még nem volt. Mekkora lehet a baj, szerívköltség ilyen esetben?
4. Könyöklő.
Nem érdekel, az autóba nagyon szerelmes vagyok, ha ilyen akkor inkább nem használom. De tényleg ilyen? 172 centi vagyok, kinyújtott lábbal vezetek, de ha a könyöklő le van hajtva, biztonsági övet csatolni horror, és a kéziféket sem érem el tőle, de még a váltót is csak lehajtott csuklóval. Ez normális? Tudok ezen változtatni? Elég bizar hülyeségnek tűnik.
5. Tükör
Apróság. Be lehet programozni hogy a kocsi zárásakor behajtsa? A többi autóinkon ezt már megszoktam és kicsit zavar, hogy nem csinálja. Amúgy képes rá, van rá gomb és be is hajtja olyankor.
6. Váltógomb csere.
Gondolom ez ilyen. a króm fólia foszlik és eléggé zavarja a tenyerem, meg újszerű érzés, hogy a váltógomb ilyen bumszli, van rá egy hagyományosabb kialakítású alternatíva. Esetleg ilyen forma de króm-fólia nélküli. Vagy bármi praktika?
7. pajzscsere
A keresztdíszléces scudettót cserélném a méhkas texturájúra idővel(!). jobban tetszik. Csinált már valaki ilyet? Milyen költségekkel jár?
8. Riasztó
Gyárilag riasztó nélkül szerelik őket? Magamra zártam, táncoltam benne (zene nélkül :( ), de semmi nem történt.
Tudom, hosszú lett, elnézést kérek érte.
RomeoOne2021-12-02 14:14:50 // 12744
Igen, én is így sejtem, közben egy Giulietta tulaj meg is erősítette. Köszi!
WarbiRunner (Gyuri)2021-12-02 14:14:21 // 12743
Tudtommal ET 41, egyezik a 159-cel. Nekem Chili a téli felniket a 159-ről örökölte.
RomeoOne2021-12-02 14:08:08 // 12742
Sziasztok!
Giulietta gyári felnijének mennyi az ET-je?
Giulietta gyári felnijének mennyi az ET-je?
Fornitore2021-11-28 14:29:29 // 12741
Bp. Mester utca.Kiváncsi vagyok ott lesz e még jövő héten is.Minden csütörtökön arra kavarok majd kiderül.
Nasuto2021-11-27 18:43:20 // 12740
Egyébként hol parkolt?
Papamaci2021-11-27 17:58:49 // 12739
Nasuto2021-11-26 22:40:10 // 12738
Oh szegény! 😔 Úgy látom kintről lett behozva. Csoda, hogy ilyen hosszú állás után látszólag még nem szedtek le róla semmit, és a behajtatlan tükrét sem törték le. Viszont a pajzs alján mintha már lenne valami sérülés. Remélem hamarosan kimenti valaki.
Fornitore2021-11-26 21:32:14 // 12737
pettinke2021-11-03 11:46:31 // 12736
valóban van valami súrolás a dízel kerregés alatt, de ezt a videóban akár sziszegésnek is lehet hallani ...
Jimmi T.2021-11-03 08:09:33 // 12735
Nem tudom , ennyire nem, hallgatóztam soha plusz a dízel hang nekem elnyomja amit hallani kéne .
JCsabi2021-11-02 22:01:49 // 12734
Köszi a tippet.
LDNY2021-11-02 20:19:25 // 12733
Lemaradt, hogy JTDM 2.0 motorról van szó és nem jutottam a kieg szíj levételig, viszont megnéztem sehova nem ér bele és a szíj se súrol be.
Itt a videó kb a hang forrása felől:
https://drive.google.com/file/d/1p1o47D7ON_wl4m2FmCcrvb4B8lDPx6Fd/view?usp=sharing
De lehet hogy ez normális hang, ha még nincsenek összekopva a dolgok?
Itt a videó kb a hang forrása felől:
https://drive.google.com/file/d/1p1o47D7ON_wl4m2FmCcrvb4B8lDPx6Fd/view?usp=sharing
De lehet hogy ez normális hang, ha még nincsenek összekopva a dolgok?
WarbiRunner (Gyuri)2021-11-02 17:29:33 // 12732
Gratula az autóhoz! :-)
Lehet a hiba jelenség oka egy csatlakozó kontakt hiba is. A 159-nel az injektor csati hibájakor pont így nullára esett az üzemanyag szint.
Lehet a hiba jelenség oka egy csatlakozó kontakt hiba is. A 159-nel az injektor csati hibájakor pont így nullára esett az üzemanyag szint.
JCsabi2021-11-02 12:13:30 // 12731
Sziasztok!
Üdv Nektek. Tegnaptól Giulietta tulaj lettem, úgyhogy ezentúl látogatója leszek ennek a topiknak is. :-)
A verda egy 2012-es évjáratú QV. Lesz vele melóm, míg olyan állapotba hozom amilyennek lennie kell. Sajnos látott már szebb napokat az autó, de legalább nem fogok unatkozni.
Rögtön egy kérdéssel indítanék. Nem vagyok a távgyógyítás mellett, de hátha valakinek volt már ilyennel dolga. Tapasztalt-e már valaki olyan hibajelenséget, hogy a computer szerint légtömegmérő hiba (P0101-27). A hibakód kitörölhető, de utána 5-10 percen belül visszajön. A motor hallhatóan egyenetlenül kezd járni és a benzinszint jelző műszer leesik nullára, mintha nem lenne benne egy csepp üzemanyag sem. Légtömegmérő cserélve lett. Igaz hogy bontottra, de 2db-al próbálkoztunk és mindegyikkel ugyanazt produkálta.
Ötlet? Hamarosan megy a dokibácsihoz, csak gondoltam előtte tájékozódom.
Üdv Nektek. Tegnaptól Giulietta tulaj lettem, úgyhogy ezentúl látogatója leszek ennek a topiknak is. :-)
A verda egy 2012-es évjáratú QV. Lesz vele melóm, míg olyan állapotba hozom amilyennek lennie kell. Sajnos látott már szebb napokat az autó, de legalább nem fogok unatkozni.
Rögtön egy kérdéssel indítanék. Nem vagyok a távgyógyítás mellett, de hátha valakinek volt már ilyennel dolga. Tapasztalt-e már valaki olyan hibajelenséget, hogy a computer szerint légtömegmérő hiba (P0101-27). A hibakód kitörölhető, de utána 5-10 percen belül visszajön. A motor hallhatóan egyenetlenül kezd járni és a benzinszint jelző műszer leesik nullára, mintha nem lenne benne egy csepp üzemanyag sem. Légtömegmérő cserélve lett. Igaz hogy bontottra, de 2db-al próbálkoztunk és mindegyikkel ugyanazt produkálta.
Ötlet? Hamarosan megy a dokibácsihoz, csak gondoltam előtte tájékozódom.
Jimmi T.2021-11-02 11:14:47 // 12730
rövid ideig nem lehet baja , asszem
LDNY2021-11-02 10:06:38 // 12729
Alánézek még egyszer, ha leakasztom a segédszíjat és úgy is megjáratom nem lesz baja igaz (legalább leszűkíthetném a lehetséges hangforrást)?
Jimmi T.2021-11-02 09:43:30 // 12728
Én kétszer cseréltettem a szettet de nem emlékszem utána hangra . Nem lehet hogy valami burkolatot ér ?
LDNY2021-11-02 09:34:19 // 12727
Sziasztok!
Most volt vezérlés és kiegészítő szíj cserélve görgőkkel (minden patent helyén van nem feszül elfordul simán). Viszont van valami fura enyhe surlódó/áramló hang a szíjak felől. Nem emlékszem, hogy ilyen volt-e alapból, nektek is van alapból?
Lehetséges hogy még az új szíj meg erős feszítők miatt be kell járatódnia vagy a vízpumpa alap hangja?
Előre is köszönöm!
Most volt vezérlés és kiegészítő szíj cserélve görgőkkel (minden patent helyén van nem feszül elfordul simán). Viszont van valami fura enyhe surlódó/áramló hang a szíjak felől. Nem emlékszem, hogy ilyen volt-e alapból, nektek is van alapból?
Lehetséges hogy még az új szíj meg erős feszítők miatt be kell járatódnia vagy a vízpumpa alap hangja?
Előre is köszönöm!
forrasr2021-10-26 13:45:16 // 12726
Jó hogy írtad-már el is felejtettem-hogy volt benne, eddig csak a sport résszel próbáltam ahogy visszaolvastam a saját HSZ.-at, mózessel nem mert addigra kinőtt belőle a gyerek, de kalaptartó nélkül szerintem be kell férjen az is egymásra pakolva, 66nál az nem volt opció.
Roll19832021-10-26 13:34:54 // 12725
Köszi a méreteket! Lemérem a hintót, amit vettünk. :)
Nasuto2021-10-26 11:39:30 // 12724
Szia! 102 cm széles, 72 cm mély, 52 cm magas. Egy kompakt babakocsival szerintem nincs gond. A mózeskosarat kell alaposan megvizsgálni, hogy ne egy extra baldahinos franciaágyas verzió legyen. ;) Anno forrasr cartárs Anex Sport babakocsija simán bement. A mózeskosárról viszont nem írt.
WarbiRunner (Gyuri)2021-10-26 11:02:12 // 12723
Én nagyon szeretem továbbra is :-) A hagyományos huligánkodós autózást ő még tudja, az új tesó már finomkodósabb. A motor mérete teljesen tájékoztató jellegű adat, sem a hangja, sem az ereje nem azt juttatja eszembe, hogy egy egynégyesben ülök. A mai napig rácsodálkozok, hogy ezt így miért, és hogy? Fékezni minden alkalommal meg kell tanulnom újra vele, nagyon érzékeny, és meglepően nagyot fog (pedig alap fék). A gázreakciója pedig zsenális, ezt 2021-ben már nagyon lehet értékelni ahogy ez még harap, ugrik, szinte azonnal jön a "széttéplek, megeszlek". Igazából egy komoly gép, ami nem másodpercekre és sebességre, hanem vigyorra konvertálja a tudását. Annyira vidám vele menni. Mindig utólag veszem észre, hogy hopsz, kicsit gyorsan mentünk :-)
pettinke2021-10-26 09:10:28 // 12722
hát babakocsija válogatja :-)
biztos van olyan, ami befér, pl. a Peg Perego csinál Fiat 500 babakocsit, ami még az 500-asba is passzol. (hivatalos neve Peg Perego Book Plus)
https://www.youtube.com/watch?v=2MUtrRIpWJk
biztos van olyan, ami befér, pl. a Peg Perego csinál Fiat 500 babakocsit, ami még az 500-asba is passzol. (hivatalos neve Peg Perego Book Plus)
https://www.youtube.com/watch?v=2MUtrRIpWJk
Roll19832021-10-25 21:27:46 // 12721
Sziasztok! Egy babakocsi mózeskosárral befér a Giulietta csomagtartójába? Asszonynak keresek autót és, ha lehet most eltántorítanám a francia csodáktól. :) Köszi!
forrasr2021-10-25 21:12:55 // 12720
A sajátommal is több helyen tapasztaltam, hogy kifülelték az autókat az átlagosnál jobban értékelő ismerősök a karakteres orgánumát, és kérdezték ugye ez nem gyári? Hja mondom de bizony gyári, ráadásul a small blokkos fél v8. A hangja alapján lehetne akár 'egyhatosis :D Jó kis gép ez szeretem én is, jó olvasni a blogodban, hogy a nagy tesó mellett is vannak említésre méltó értékei!
WarbiRunner (Gyuri)2021-10-25 21:01:49 // 12719
Ma öcsémékhez a Giuliettával mentem át a Giulia helyett, betolattam az udvarra. Reakció:
'Hú..Ennek sokkal vagányabb hangja van. De ez nem gyári gondolom. '
Pedig de, gyári. És szerintem is Chilinek még rendes Alfa hangja van :-)
'Hú..Ennek sokkal vagányabb hangja van. De ez nem gyári gondolom. '
Pedig de, gyári. És szerintem is Chilinek még rendes Alfa hangja van :-)
lungfefe2021-10-25 10:28:07 // 12718
Köszi, megpróbálom.
De állítólag service reset-et csak kábellel lehet.
De állítólag service reset-et csak kábellel lehet.
tomimod2021-10-11 15:14:17 // 12717
Szia.
Nekem bluetooth-os ELM van, driver nem kell hozzá. Előbb a Windowsban kell párosodni az ELM-mel bluetoothon, aztán pedig a MES-ben a beállításokban kellett a programmal is megkerestetni és beállíttatni az eszközt.
Nekem bluetooth-os ELM van, driver nem kell hozzá. Előbb a Windowsban kell párosodni az ELM-mel bluetoothon, aztán pedig a MES-ben a beállításokban kellett a programmal is megkerestetni és beállíttatni az eszközt.
lungfefe2021-10-11 13:34:27 // 12716
Sziasztok!
ELM 327 1.4-hez (ez az) kell valami driver, win10-hez?
Mert ezt irja ki:
Sárga, zöld, piros kábelek vannak. A MES az free verzió. Még.
Köszi
ELM 327 1.4-hez (ez az) kell valami driver, win10-hez?
Mert ezt irja ki:
Sárga, zöld, piros kábelek vannak. A MES az free verzió. Még.
Köszi
Zolibácsi2021-10-10 12:19:12 // 12715
Én is ettől félek. Beszéltem szerelővel azt mondta b opciónak hogy önbeallo nem állít utána rendesen.
Köszi azért a hozzászólásokat. Figyelem majd hogy mit csinál
Köszi azért a hozzászólásokat. Figyelem majd hogy mit csinál
Piritu - 1.000.0002021-10-10 11:05:43 // 12714
Az az első 28 lehetett a mérvadó...
Zolibácsi2021-10-10 09:04:44 // 12713
Páromnak a 2.0 jtdm Giuliettaja 154 ezertől 212 ment minden gond nélkül ugyan ezen az útvonalon bármi kuplung gond nélkül.
Most 1.6 jtdm (500x) 28 ezerrel vettük 42 ezer van benne és ebben a hidegebb időben tegnap óta hajlamos megcsúszni.
Még minden gyári a kocsin útvonal ugyan az mint eddigi. Csak annyi hogy asszony a sport funkcióban nyomja.
Furcsállom hogy már ilyen tüneteket produkál.
Tudja valaki hogy esetleg a 2.0 jtdm kuplung szett kompatibilis lehet az 1.6 ra? Hátha jobban bírja ha már cserélni kell .
Most 1.6 jtdm (500x) 28 ezerrel vettük 42 ezer van benne és ebben a hidegebb időben tegnap óta hajlamos megcsúszni.
Még minden gyári a kocsin útvonal ugyan az mint eddigi. Csak annyi hogy asszony a sport funkcióban nyomja.
Furcsállom hogy már ilyen tüneteket produkál.
Tudja valaki hogy esetleg a 2.0 jtdm kuplung szett kompatibilis lehet az 1.6 ra? Hátha jobban bírja ha már cserélni kell .
Piritu - 1.000.0002021-10-10 08:46:19 // 12712
"megfelelő" pedálkezeléssel létezhet.
Asszony OFF-jában közvetlenül a vétel után 55ezernél cseréltem. Ismerős indiánfejes autójában már 10-nél lehetett érezni a ballábának hatását.
Ha még van rajta egy jól sikerült csippelés akkor meg főleg...
Asszony OFF-jában közvetlenül a vétel után 55ezernél cseréltem. Ismerős indiánfejes autójában már 10-nél lehetett érezni a ballábának hatását.
Ha még van rajta egy jól sikerült csippelés akkor meg főleg...
G-MANN🍀2021-10-10 08:32:44 // 12711
Ha apukám vezette eddig, akkor igen, simán 😁