Hárommal is eddig :-) Születési sorrendben beülnek és indulhatunk :-) A vicces az, hogy beültek a Lodgyba, ahol azért van fejtér, lábtér, sík ülés, minden amit egy átlagos szülő ideálisnak gondol. A gyerekek meg inkább a Giuliára szavaztak, mert kényelmesebb az ülése. :-) Pakolni meg tudni kell XD

Ugyanitt Giulietta vonóhorgot veszek, #abiciklikneférnekbe jeligére a kiadóba XD
Nyaralni Giulia is elég két gyerekkel, kismotor is nálunk most Szlovéniában. Síelni meg kölcsön Stelvio egy Álom 😁🤩 Irodába meg egyedül prémium a Giulia is 😉 nekem
Kazes☻2022-06-30 16:04:35 //
2064
Ez tiszta sor... de a Stelvio még suvnak sem rendes, hisz a Giulia sw helyett is ajánlják, mert inkább ahhoz áll közelebb... és mint azt már láthattuk sokan lejjebb is csüccsentették ehhez mérten! 😄
Simán érthető, a sedanok nem túlzottan hasznos jószágok, cuccolni, hurcolni nem ideális. Egy vonóhorog persze sokmindent megold, de aki agyig pakolva szeret kirándulni, annak nem lesz jó. Kinek mi az igénye. A legtöbb korombeli egyterűzik, suvozik, ezek sokkal funkcionálisabb közlekedési eszközök, az tény. A többi ingerküszöb kérdése, valószínűleg hamarabb ülnék egyterűbe (kisbuszba) mint SUV-ba, mert engem meg ezért lehet megkövezni, de a suv téma az nagyon nem...XD
a jó kis Esztergomi tali miatt sokszor jártam arra... jó kis szakasz na, lehet repeszteni
Tommi2022-06-30 11:01:27 //
2061
Azt az utat én is nagyon szeretem és alaposan ismerem is, annak idején 22 évvel ezelőtt ott hajtottam meg először jobban az első családi Alfánkat, a 156-ost :)
Egyébként szerintem a Stelvio méretét és súlyát meghazudtolóan tud mozogni, óriásit lehet vele autózni és nemcsak egyenesen :) Praktikum szempontjából pedig a Giulia szerintem sehol nincs hozzá képest... Ha család/gyerek logisztikához kell autó, akkor szerintem egyértelmű, hogy melyik a praktikusabb választás és még a sportosságról sem kell lemondani...
Ha a Giulia SW létezne még érdekelne is a dolog, sajnos nem vagyok szedán párti, nagyon nem. Tudom ezért páran megköveznének, de akkor is ez van. :)
Ott a teszt én is csodálkoztam nem sok különbség van viszont beltérben elég nagy hát még a csomagtartó... Esztergom és Tbánya között elég sok a kanyargós szakasz hát nem igazán volt ellenfél pedig akadt egy pár...igaz Giulia nem volt 😎
Azért 200kg-t és a magasabb építést lehet jól leplezni, de eltüntetni biztos nem.A Stelvio tágasabb, jobb térérzetű, a többségnek biztosan jobb., Viszont azt az aszfaltra ülős feelinget nekem nem adta, aki azt keresi, annak magas. A könnyű autót keresőknek pedig nehéz. Driftre meg egyik se jó XD
Úttartás, gyorsulás, lassulás? Nézz már meg egy szarvastesztet aztán csodálkozni fogsz 1 vagy 2 km/h különbség van 🤣🤣🤣
dyRo2022-06-29 17:12:52 //
2056
Azért nézd meg a Giuliát is. Két gyerekkel már el lehet gondolkozni, hogy Giulia v Stelvio. Vitathatatlanul kisebb a Giu, a második és "harmadik" sorban. De vezethetőség, úttartás, holttér, gyorsulás, lassulás, fogyasztás és vételár mind julis mellett szól. Kérdés, hogy milyen sokat mész egyedül és mennyit a gyerkekkel, illetve mennyire vagy szlalomozó, driftelő ítpus :D . Próbáld ki mindkét modellt. Azért most h nincs covid, szalonokban is simán odaadják.
Láttam, jó ideig hirdetted, de most az az árkategória nem fért volna bele. Végre elkészültek a ház tervei, szóval csak ésszel tudok költekezni. :) Emiatt is nézegetem a dízeleket, mert jóval olcsóbbak, mint a benzinesek.
ehh elkéstél elvitték a benyást :DDD
59 után egy nappali a Stelvio 2 gyerekkel is, nagy a csomagtartó is szóval családi sport suv... nincs nagyon baj a dízellel sem a váltó is bírja...
Sziasztok!
Lassan 5 éve, hogy Erhardtól vettem egy 159 Ti TBi-t, amit imádok, de egyre kisebbnek érzek a gyerkőc miatt. 159 SW-hez képest mennyivel használhatóbb családi autónak a Stelvio? A 159-ben például az anyósülés teljesen előre van tolva, hogy a babahordozót be tudjam tenni. A csomagtartó 80 literrel több (445 vs. 525) a Stelivo javára és talán jobban pakolhatónak tűnik a fotókon.
2.2 jtd motor mennyire javallott? Vannak típusbetegségei? Az automta váltók bírják a strapát?
Tommi2022-06-23 16:47:30 //
2052
Nekem kerek 3 évet bírt az elem a távirányítóban, aztán jelezte az autó, hogy cserélni kéne :)
Liquid2022-06-21 21:14:10 //
2051
az komoly superpower :D
Jó az csak túl nagy vagy és leárnyékolod😃
Lehet hogy merül benne az elem? Júlia akkor is kinyitja ha az ajtót nyitó mögött állok kb méterre.
Most egyenlőre jeeppel közlekedek az keyleses hát ritka szarul müxik, ha nem azzal a felemmel állok az ajtó felé ahol van a kulcs akkor b@szik az alakotmányra, biztos jól nézhetek ki mikor forgolódok , mint egy kakadu és közben nyomkodom a gombot, eddig csak a megnyerő külsőm miatt nem hallottam ékes kacajt a háttérben 😎🤣🤣🤣🤣🤣
Lev2022-06-21 07:02:03 //
2045
😂
Majd rutinos apukaként csak akkor zárod, ha már minden is kint van 🤣🤣🤣
Lev2022-06-20 22:11:49 //
2043
Lehet,hogy egyszer majd kellemetlen meglepetés ér, de megmondom őszintén,nem szoktam ezen aggódni. 2 kicsi gyerekkel nekem tényleg nagyon kényelmes,ritkán tudunk úgy kiszállni, hogy ne kelljen valamiért újra kinyitni a kocsit.
zgi5212022-06-20 21:27:32 //
2042
persze, de ettol meg baromi kenyelmes 😀
+casco alap
Azért nézz meg pár videót 😎 direkt nem kértem ...
Lev2022-06-20 20:47:18 //
2040
Szerintem amit fel akarnak törni,azt fel is törik :) Nagyon szeretem ezt a megoldást, szinte soha nem használom a kulcsot, na jó, nyáron néha lehúzom vele az ablakokat,ha napon áll az autó.
Jah meg azokat a legkönnyebb feltörni inkább 2 évente egy 400ftos 2032 😎
zgi5212022-06-20 16:16:45 //
2038
talán ez a keyless előnye, hogy nem kell nyomkodni.. én még nem cseréltem, sztem gyári lehet még benne..
én is meglepődtem rajta,h na, megint lemerült... valszeg a pót"kulcson" is cserélni kell..
én is csodálkoztam miért csak ennyi... de ennyi :D
köszi, tegnap cseréltem, de ma dobok be egy tartalékot is :D
ahaa, tehát, ha véletlen út közben merül le az elem, akkor ha a könyöklőn belül van ( Fl előtti ) ,akkor se érhet meglepetés? Tegnap hazafelé ott volt :)
nem tölt.
az csak egy közvetlen kapcsolat az indításgátlóval, ha az elem teljesen lemerült.
Sziasztok!
Még nem néztem utána, hátha valaki gyorsabb nálam, és tudja, hogy a távirányító az töltődik, ha berakjuk a könyöklő tárolóba ( helyére ) ?
Van gombelembe tölthető : https://hu.rs-online.com/web/p/ujratoeltheto-gombelemek/1834295
Nagyjából 1,5 éve cseréltem elemet, tegnap megint sor került rá, de sima elemet tettem bele, nem tölthetőt.
Jah akkor inkább a német...
R33Z2022-06-15 21:54:56 //
2029
Esetleg így:
Stelvio Veloce 2020 11
Belefogtunk egy építkezésbe 200km-re, ott is lesz napelemünk. Sokat ingázunk ezen az útvonalon. Szóval ami tudna legextrémebb körülmények közt is 250km-t, az már szóba jöhet. Sok opció nincs, koreai SUV nagy akkuval 20M körül vagy BMW sedan nagy akkuval, aminek jobb a légellenállása és könnyebb is, cserébe kisebb autó.
Ne erről beszéltem 130nál 24-25kwh zabálnak az 300km max ha fűteni, hűteni kell akkor 260km ha esik az eső akkor meg talán 220....na ugye ez vicc 20 milláért, kihagyom 🤣
R33Z2022-06-15 20:32:32 //
2026
Fenn van hahu-n, Stromboli a szín:
Stelvio Veloce 2020 11
Ezen gondolkodtam, hogy felteszem mobile-re. 43.000 Euro ott "Sehr guter preis" egy ilyesmi spec új generációs Veloce.
Amúgy egyenlőre BMW i4 vezet... amíg nincs villa-nyalfa.
Hahun vitték el oda rakd fel...
Van az a 💸😎 milyen színű? Nálam 2 szín jöhet szóba, most arra vadászok az idő nekem dolgozik csak mostanában a szar irányban 🤣🤣🤣 a fitying kb olyan, mint az angol válogatott....
No milyen elektrofos lesz?
R33Z2022-06-14 23:27:40 //
2024
Van egy makulátlan állapotú, garanciális, 1,5 éves legújabb gen. Stelvio Veloce-m eladó, szólj ha érdekel.
Viccet félretéve, hol hirdessem szerinted, érdemes külföldön, vagy várjam a hahu-n? Villamos közlekedő edényt vennék helyette...😒
R33Z2022-06-14 16:44:54 //
2022
Elvitték az autót?
ha valakit érdekel van 4db 18"-as gyári felni Pirelli téli gumival, szenzorral kb 3 szezont használva kb 10-12e km-et... és egy Remus hátsó sportdob

én is annyiért vettem csak akkor még 320e volt 1000 euró 2 éve... hiába előre megyünk :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
szólsz ha kell tőle valami, nekem dolgozik kint emberem onnan meg jön hetente be autó vagy más cucc és behozzák...1000e kint a 19es szett az olasz csávónál
Alkatrésszel foglalkozom felszerelés meg kiegészítőkkel nem igazán 😎😁🤣
Gondolom nálad is az üzletben, ha beugranék érte kapnék gyári 20-as szettet 🤣😉
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.