4x4
Tempra sw 4x4 alól komplett hajtáslánc eladó.
Tipó padlólemzes autókba jó. Meg amibe berakod:)
(nem az enyém, hanem a haveromé)
Érden van, s 150000ft (váltó, osztó mű, hátsó híd, bölcső, féltengelyek)
Kalocsai , kézzel hímzett cippendrő ,kicsiknek-nagyoknak.Csak előre utalással,átfutási idő kb.: 1 hét. Nincs két egyforma .a képen látható stílust követjük. Ár : 7000- + posta Egyedi igényeket szintén megvalósítunk! Kérdezz az oldalamon,vagy telóphone
szerintetek? ezekben az automata milyen, mert ez tart vissza meg a 19'.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/alfa_romeo/159/alfa_romeo_159_sportwagon_2.4_jtd_20v_ti_aut-5937664
A 75V6-é elvileg jónak kell,hogy legyen, a kapcsoló konzol és két cső kivételével mindenem (fűtésbox,klímahűtő,mágnesszelep, kompresszor+tartó+görgő) megvan.
mai nappal tag lettem:).
keresek egy pár dolgot 1.6 ts 147-be.
az első lökhárítóm elég szar állapotban van, több lenne megcsináltatni, fényeztetni, mint venni egy újat. Így keresem az alábbi dolgokat:
Első lökös (black nero)
vezető oldali központi ablakemelő konzol(valamiért az enyémmel nem mindig húzza fel a jobb oldali ablakokat)
igazából bármi jóra vevő vagyok, ami 147-essel kapcsolatos(persze, ha van épp rá keret) :)
Van egy eladó vadi új szárítószűrőm 155 8V-hez! Hella márkájú, csak felpróbálva volt az enyémre! Van másik, így ezt nem akarom tartogatni. 6000Ft-ért odaadom!
Eladó 4 db Falken nyári gumi 185/60 R15 méretben 2009. 6 heti gyártású (DOT szám: 0609) 6 mm profilmélységgel. Hibátlanok, teljesen épek, se padkázás, se sérülésük nem volt. Érdeklődni a falamon, vagy a driver@alfaamore.hu címen lehet.
Nekem már sajnos nem kell, mert egy "kedves" polgártárs rommá törte a kocsimat még télen.
tényleg jól áll, de gyárilag 17"-ra ill. 18"-ra van méretezve. A 19"-es felnik csak nyomtávszélesítővel mennek fel, ezálta a csapágyakra sem úgy esik a terhelés, ahogyan kellene. Amúgy meg iszonyat pl. a Jászságban vagy Kecskemét-Dunaföldvár között közlekedni. Ha kint van a 60-as tábla, akkor tényleg 60-nal kell mennem. A múlt héten együtt nyaraltunk Viktor barátommal (AlfásViktor). Hazafelé jövet Ő Kecskemét - Nagykőrös között megtolta a 166-ot 200-ig, én meg kullogtam mögötte 60-70-el :(
Ámbár azt is mondják, hogy a szépségnek ára van!
sziasztok!
szükségünk lenne az utolsó szériás Alfa Romeo 164-hez kijelzőpanelre, valamint a klíma lamelláit mozgató villanymotorra. Ha valaki tudna ilyeneket eladóba, dobjon üzit pls! Köszi:))
eladó:
- 1 db használt, de jó állapotban lévő, kifogástalanul működő szervószivattyú ALFA 159-be (hibás vásárlás miatt kicseréltettem, de semmi baja sem volt, a hibát más okozta).
eladó:
- 4 db 19"-os alufelni, még használható 235/zr35 Michelin Pilot Sport gumival
- a felnik állapota kifogástalan
- márkájuk: OROBICA LINE
- megtekinthető az oldalamon, a járgányomról készült fotók között és itt:
FONTOS MEGJEGYZÉS: szándékosan a négy közül nem a legszebb felnit fotóztam le!
keresek:
- 4 db 18"-os alufelnit
- jellegében hasonló kivitelűt, mint amit eladok
- 235-ös vagy 225-ös gumik kerülnének majd rá