Sóval. Már több, mint 5 hete volt, hogy az SW "elromlott. Sajnos a szokásos tökölődés van a lakatosnál. Az az nem történik semmi. :/ (Hiába vagyok +200eftal nála) Turbós autóval sem olcsó Pesten járni, így kell egy hétköznapi autó. (persze az utóbbi időben SW is megevett annyit) Így arra az elhatározásra jutottam, hogy átülök egy Dedra SWbe. Gyári, 1,8 131 paci. Kedvező konstrukciókkal vihetem (havertöl). Ha valaki érez késztetést, hogy legyen egy 155 "SW" je, akkor van az a pénz... De, csak 155 alkatrész áron is tud min 120e ft ot. A 2,2 es motorról nem is beszélve. Sajnos nem csak a motorvezérlő kábel köteg kell egy ilyen átalakításhoz. Nagyobb melót meg nem szeretnek az itthoni (általam) ismert szakik. :( Novemberig műszakis. Papíron csak 75 ló... Májusig nem bontom meg. Utána 3. suffni autó lesz Érden. :/ Akár motor nélkül is vihető. Alkatrészeket adhatok hozzá +$. :/ Ami biztos kell: nyúlvány, zárhíd, lámpák, maszk, lökös, hűtő. Sárvédők menthetőnek látszanak. Gondolom apróságok. Sok munka. Jó szakember! Tavaly tavasszal lett a komplett alja is megcsinálva. :/ Mai ésszel tapasztalattal, hagytam volna benne a 2,0 8V fiat motort. Kicsit megpiszkálva. Oszt kész. De lehet már hajlanék egy sima TDre is...