Klíma nélküli autóban halál nyáron a bőr, én nem tenném bele. Na meg olyat sem ami nem fűthető, az meg télen kész felfázás:) Nyáron szeretnék én is venni majd bele, vagy ezt a fajtát vagy a 156 Ti üléseit. Az még jobban tettszik.
Hmmm. A 90's években ilyet tudtak elfogadható áron gyártani. Szerintem tökk elegáns a 155 be. Ha több pénzem lenne, mint alkatrészem, s még a klíma is rendben lett volna a 8V be. Azért nem "kótyavetyéltem" volna el ami volt...:)
Kiváncsi leszek, hogy az SWben hogyan bírom majd:)
Szerintem meg baromi ronda! ... legalább is nem 155-be való! (Ha már a fakormány nem tuti. akkor egy ilyen snassz bűűrt biztos nem raknák bele! ... akkor maradok inkább a 2-es sport szövetnél!) ... ízlések és pofonok ... :-)
nekem az úgy volt, h vminek időnként volt hangja, szervópumpára gyanakodtam.. meg is vettem, h ki lesz cserélve..
aztán egyszer indításkor megcsúszott rajta az ékszíj, akkor már eresztett is (barna volt a bordás rész), de második indításnál semmi gond nem volt..
két nap múlva (mikor gondoltam, h kicserélem a szervópumpát) szinte beállt (forgott, de nem teljesen az szíjjal együtt :) ), de szerencsére nem menet közben, hanem indításkor..
ja, hogy magad cserélnéd..
háát.. :)
én még magam nem cseréltem, de a kegnagyobb szívás sztem a rögzítőcsavarokhoz való hozzáférés..
nekem novemberben cserélték itt németben, kicsit megcsúsztak vele, mert mondta a szaki, h nem volt egyszerű kicserélni.. :)
az eddigi infókat összevetve elég kusza a dolog.. otthon, h ne tudjanak beléd kötni külföldi rsz-os autóval, minden f@aszom papírt magadnál kell hordani, ráadásul, ha jól értettem Svéd idézeteit, azok hiteles fordítását is..
viszont elvileg itt németben 3 hónap után át kellene regisztráltatni az autót, de ahogy itteni magyaroktól hallottam, többen sok éve magyar rsz-os autóval járnak gond nélkül..
aztán most olvastam, h elvileg idén No-ban is bevezetik, h egy rsz-ot kettő (a saját neveden lévő) autóra is használhatsz..
remélem segítettem.. :))
sztem az fog dönteni, h hol találok olyan autót ami megfelel..
Lehet a jobb C oszlop takarója alatt is. Elvileg van egy szál az antennamodul és a fejegység között, hogy bekapcsoljon a magnóval együtt. Asszem piros-zöld.