Mi a különbség a "szép" 155-ös, és a nem annyira szép között? Már a 156-osok között is feltűnt, hogy van amelyik nagyon tetszik ránézésre, viszont van amelyik kicsit furán néz ki, nem látszik olyan sportosnak...
A kesztyűtartó ajtajának ilyen rugóscsillapítósvisszahúzós szarja, ha jól veszem ki a képről. A kesztyűtartó ajtajának a középkonzol felőli oldalához csatlakozik egy bepattintható műanyag fogaslécszerűség, az megy bele ebbe eredetileg.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy ez mi?:
Amikor szét volt szedve a kocsi nyáron a rádió háta mögött találtam beesve. A fűtésnek lehet valamije? De minden működik rendesen, oda fúj ahová kapcsolom.
Olyan ez a turbó is gondolom hogy attól még hogy berakok egy porszívót az autóba, nem lesz hybrid:D Akkor mit kötekednének ha te pont turbót szeretsz benne szállítani:D:D:D
áájjj... nemtom miért, de az a felni még mindig marha jól áll a 155ön... :))
gondolkodom, rajta, lehet h lecserélem a mostani nyári szettet ilyenre... :)
áhhá, hát ez szinte teljesen ugyanaz.. jó lenne tudni hány centi mély a pereme..
egyébként a festetlenségén/padkázáson kívül vannak hibái? üt, heggesztett, ilyesmi? mennyi lenne?
Bocs, tényleg úgy van ahogy mondod a ledek a gombok aktivitását jelzik. Akkor nem tudom, hogyan lehet mást színt kitalálni neki. Talán fóliás ez is, azt kellene kicserélni.