Olajshopon 4290-ért látom literét, és ha jól jártam utána, 2 liter megy bele.
Olcsónak nem olcsó, de nem is kell túl sűrűn cserélni.
Sztem akkor ez lesz. :)
Köszönöm a tippet!
Komolyabb szervíz előtt állok, és ha már csáposon fog állni az autó, lecseréltetném a váltóolajat is.
Milyet is illene bele venni? Van különbség benzin és dízel motoros verzió váltóolaja között?
Soudaband?
Ilyen?
Öntapadós, aluminium bevonatos.
Buksinak kívülről is be van vonva az autó, azért olyan a színe. Nem írom, hogy kályhaezüst, mert azt nem szereti. :-)
Én is gondolkodtam már ajtó belsejébe vmi komoly hangszigetelő anyagon, ami még elfér benne. De őszinte legyek még ötletem sincs, milyen fajtát kéne beletenni. Ami rémlik, talán Buksi kollégától, egy fényesebb, viszonylag vékony anyag. De a nevére nem emléxem..
tegnap végre visszakaptam a szerelötöl az autómat,kicserélte a bakokat,megcsinálta a kipuffogot,kapott új féltengely szimeringeket,új kuplung munkahengert.De az új kuplung munkahenger nem oldotta meg a problémáimat,ugyanugy darál,és recseg amikor tolatni akarok.:(
OFF
hm ... egyébként az egyik hondás munkatársamról simán példát lehetne venni, ők ugyanis (legalábbis itt az északi régióban), minden hónapban 2-3szor összejönnek pénteken vagy szombaton jópáran amolyan minitalira és tök jó progikat szerveznek! és télleg egy hónapban többször is!!! :-O
de csak ezért nem veszek hondát! :-DDD
ON
Akkor megvan, hogy hol tartjuk a legközelebbi 155 talit! :-DD
Kalálkába építkezünk:
Buksi lesz a brigádvezető.
Marklar szerzi a - bontott - építőanyagot.
NaTo lesz a gyorsfutár.
Thomika biztosít mindent és mindenkit.
Én meg beleszólok mindenbe. :-))
Marklarnak van egy fél V6 blokkja. Esetleg szétszedni, homokfújni, és a 4 hajtókarra üveglapot tenni. A blokk nem lehet drága, mert lyukas az oldala egy picit. :-)
Reggel Pécelen a vasútállomáson megálltam a Ződdel :) és láttam ott egy Piros 155-öt, ha jól láttam 16V-t olvastam, úgyhogy az TS lehet :) Egy kopasz csávó beült, kicsit megrúgdosta a pedált, aztán eltépett :) Fasza hangja volt!
Há-há, ez a szégyen papírkutyák...
A sok drága holmiból lakberendeznétek, de a budai hegyekben nem bőgnek a 155 motorok..
Hová lett ez a világ. Úgyis toyota priusban végzitek! :P